Informatie Corona Virus

Algemene Corona maatregelen Van Buuren Opleidingen 

Update 26-11: Tijdens de persconferentie zijn nieuwe maatregelen aangekondigd voor de rijlessen. Het volgende staat op de site van de Rijksoverheid:

Autorijlessen zijn toegestaan tussen  05.00 uur en 17.00 uur. Ook als dit voor beroep of bedrijf is, zoals voor het vrachtautorijbewijs. Voor motor- en brommerrijlessen zijn geen beperkingen. Tijdens de rijles mogen er niet meer dan 2 personen (leerling en instructeur) in de auto zijn. Het mondkapje is verplicht voor leerling en instructeur. Ook moet iedereen zich zoveel mogelijk houden aan de   basisregels tegen verspreiding van het coronavirus.

Theorielessen zijn toegestaan  tussen 05.00 uur en 17.00 uur. Theorielessen voor beroep mogen wel in de avonduren worden gegeven, zoals het theoretische deel van de nascholing voor instructeurs of chauffeurs (code 95).

Het CBR heeft op de website meer specifieke informatie over   maatregelen bij praktijktoetsen en nascholingscursussen voor bedrijf en beroep.

Update 12-11;   Er zijn nieuwe maatregelen aangekondigd tijdens de persconferentie van vanavond.  Naast de mondkapjesplicht is het nu ook voor contactberoepen verplicht om te sluiten om 18.00 uur. Voor ons betekent dit  het volgende: geen klassikale theorielessen na 18.00 uur. Rijlessen mogen wel doorgaan na 18.00 uur.

Er geldt 1 uitzondering.  Volg je lessen en cursussen voor het vrachtauto-, bus of trekkerrijbewijs of een instructeursbewijs? Dan gaan je lessen gewoon door, zowel klassikaal als 's avonds.

We nemen z.s.m. contact met je op indien je gepland staat voor een klassikale    theoriecursus na 18.00 uur in de komende 3 weken.

Houd je mail en onze sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. 
 

Update 2-11;   Vanavond tijdens de persconferentie hebben we vernomen dat de mondkapjesplicht bij o.a. contactberoepen weer wordt ingevoerd. Dit betekent dat tijdens jouw rijlessen, vanaf zaterdag 06-11-2021, je weer een mondkapje moet dragen.

Neem zelf een mondkapje mee. Wij zorgen voor ontsmettingsmiddelen voor de lesvoertuigen. 

Heb je binnenkort een theorieles staan? Deze gaat gewoon door! Mocht dit in de toekomst toch gaan veranderen, wat wij uiteraard niet hopen, dan laten we dat uiteraard direct weten! Verder verandert er dus niks! 

Houd je mail en onze sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. 

 

Hieronder  alles nog even op  een rijtje; 

Praktijklessen en examens:

Voor praktijklessen gelden geen restricties, behalve het mondkapje vanaf 6-11-21.  Uiteraard blijft het wel verstandig om alert te blijven en de volgende aandachtspunten te hanteren.

 • Als je verkouden bent of griepklachten hebt, annuleer je rijles dan op tijd ! (48 uur voor aanvang) . Als je bij de daadwerkelijke  rijles  een verkouden indruk maakt, vragen wij om een negatief testbewijs van de GGD van maximaal 48 uur oud; als je deze niet kan tonen  gaat de les niet door; de les wordt wel doorberekend
 • Voor de examens gelden de richtlijnen van het CBR;  daarbij is een mondkapje  verplicht gesteld
 • Wij desinfecteren regelmatig  de lesvoertuigen
 • Onze instructeurs dragen vanaf 6-11  mondkapjes tijdens de rijles.

Theorielessen:

Voor theorielessen gelden restricties.  De volgende aandachtspunten zijn van belang.

 • Als je verkouden bent of griepklachten hebt, annuleer je theorie-opleiding/nascholing/cursus dan op tijd ! (48 uur voor aanvang) . Als je bij de daadwerkelijke    les  een verkouden indruk maakt, vragen wij om een negatief testbewijs van de GGD van maximaal 48 uur oud; als je deze niet kan tonen    gaat de lesdag    niet door; de kosten van de lesdag      wordt wel doorberekend
 • De docent desinfecteert voorafgaand aan de cursus alle tafeltjes
 • Theorielessen na 18.00 uur gaan niet door. Alleen voor beroepsopleidingen geldt een uitzondering, dus de theorielessen voor de vrachtauto, bus, trekker en instructeursopleidingen gaan wel door indien deze 's avonds zijn gepland.

Algemeen:

 •  Niet iedereen is gevaccineerd. Heb respect voor elkaars standpunt en houd rekening met elkaar.      
 • Geen handen schudden, hoesten in de elleboog en regelmatig handen wassen/desinfecteren 

Van Buuren

 • Sinds 1964
 • Grootste opleider
 • Unieke lesmethode
 • Goedkoopste rijbewijs
 • Lessen waar en wanneer jij wil
 • Spoedopleidingen al va 3 dagen

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3506 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan