Bijscholing WRM

Bijscholingscursussen

Op deze pagina vind je ons ruime, gevarieerde aanbod aan bijscholing WRM cursussen. Plan nu drie bijscholingscursussen in 1 keer voor slechts €399,- (excl. btw.). De korting wordt achteraf verwerkt.

Ben je op zoek naar praktijkbegeleiding voor je WRM pas? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom bijscholing en de data van cursussen in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Klik hier.

Open filter
Filter
Type cursus
Kies een weergave:
Galerij
Lijst
Bijscholing Rijprocedure in de praktijk Bijscholing WRM
Theorie
Bijscholing Coaching en Feedback Bijscholing WRM
Theorie
Bijscholing Lesgeven aan 16- en 17-jarigen Bijscholing WRM
Theorie
Bijscholing Stagementor Bijscholing WRM
Theorie
Bijscholing RVV Bijscholing WRM
Theorie
Bijscholing Autisme en AD(H)D Bijscholing WRM
Theorie
1 2
Gecertificeerde opleidingen
Ervaren praktijkdocenten
Incompany door heel Nederland
Goudeerlijke beoordelingen

Onze geslaagden vertellen

Hieronder lees je ervaringen van de mensen die al een rijopleiding hebben afgerond bij ons. Wij verwijderen geen reviews, alles is zichtbaar! We houden van transparantie.

Review cursus Nascholing

Ik had niet verwacht dat ik de cursussen zo leuk zou vinden! Gelachen en ook nog wat geleerd. Goeie docenten.

Johan, Leiden

Review cursus Gezond op weg

Gezond op weg was een leuke, leerzame cursus, die niet alleen over gehaktballen eten gaat (zei de docent), en ze had gelijk! Bedankt Van Buuren!

Ben, Amsterdam

Review cursus Nascholing

Ik heb mijn hele nascholing bij van buuren gevolgd en het waren leuke dagen! Ook erg gelachen met o.a. Jan en André.

Karin Lommers, Woerden

Review cursus ADR

ADR basis + tank gevolgd bij Peter, in Ermelo. Erg goede docent en de lessen waren nuttig!

Jan, Harderwijk

Vraag maar raak

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet, zodat je precies weet hoe jouw rijopleiding voor je bromfietsrijbewijs eruit gaat zien. Heb je nog vragen? Stel deze gerust en stuur ons een berichtje!

Geen BTW en inschrijfgeld

Van Buuren voldoet aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs, waardoor van Buuren vrijgesteld is van BTW bij deze opleidingen. Ben je particulier dan scheelt dit dus 21% Zo bespaar je dus 21% op de totale kosten! Ook rekenen wij geen inschrijfgeld voor de opleiding.

Ik ben vrachtautoinstructeur, welke bijscholing kan ik volgen?

Je kunt altijd alle bijscholingen volgen, ongeacht welk instructiebewijs je hebt. De meeste bijscholingen zijn interessant voor alle categorieën. De bijscholing 16-/17-jarigen zal voor B, AM en T instructeurs interessanter zijn dan voor een C instructeur, gezien de leeftijd van je leerlingen, maar je mag het gewoon volgen.

Waar kan ik de bijscholing WRM volgen?

Wij geven bijscholingscursussen op al onze vestigingen: Ermelo, Zwolle en Lelystad. Kijk op deze pagina voor ons cursusaanbod met de bijbehorende data.

Hoeveel cursussen bijscholing WRM moet ik doen?

Om het instructievak te mogen blijven uitoefenen, dien je elke 5 jaar opnieuw je WRM pas te verlengen. Je mag elk jaar een cursus volgen, je mag ook alles een paar maanden van te voren halen. Per 5 jaar cyclus, dien je 6 dagdelen te volgen en een praktische bijscholing. 1 theoriecursus is 2 dagdelen, behalve stagementor, deze is 4 dagdelen). Aanwezigheid bij de theoriecursus is voldoende, je hoeft geen examen te doen. De praktische bijscholing is wel een examen met een leerling en een examinator die je met voldoende punten moet afsluiten.

Ik moet een praktische bijscholing doen. Kan dit bij jullie?

Dit kan zeker bij ons! Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik ben verhinderd voor mijn geplande cursus. Wat nu?

Een ingeplande cursus kunnen we altijd kosteloos verplaatsen. Annuleer je de geplande cursus binnen 1 week voor aanvang, dan moeten we helaas de aan- en afmeldkosten van het IBKI doorberekenen.

Blijf op de hoogte van de data van bijscholingen en nieuwtjes

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

    privacybeleid*