Van Buuren Opleidingen

Over ons

Betrouwbaar en deskundig

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid ( code 95 ), intern transport (heftruck), instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.

Kwaliteit

Van Buuren Opleidingen is aangesloten bij alle belangrijke brancheorganisaties, waaronder de FAM. Daarnaast is ons opleidingsbedrijf erkend door STL, het CRKBO en diverse scholingsfondsen. Onze docenten worden elk kwartaal getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals u ziet staat kwaliteit bij Van Buuren Opleidingen hoog in het vaandel.

Succesvolle onderneming

Het succes van onze school en onze omvang zijn te danken aan de prijs- kwaliteit verhouding van de opleidingen, persoonlijke aandacht, een extra stap doen voor onze klanten en een professionele begeleiding. Sinds 1964 gingen meer dan 150.000 geslaagden je voor ! Van Buuren is in 2021 de grootste particuliere rijschool van Nederland geworden en daar zijn we super trots op ! (bron CBR)

Daarom, Van Buuren Opleidingen, de rijschool waar je sneller slaagt en dus goedkoper uit bent!

Klanten vertellen

Review bijscholing/praktijkbegeleiding

Alberta, ik wil jou bedanken voor de nuchtere benadering met als basis ‘ga gewoon les geven’. Die wijze woorden heb ik constant in gedachten gehouden en ben toen eigenlijk het hele protocol vergeten.
Achteraf loop je dan te denken: “Waar heb ik me nu druk over gemaakt?” Nogmaals dank! En wellicht tot een volgende bijscholingscursus!!

Gert, Zwolle

Review Instructeursopleidingen

Een paar maanden geleden met twijfel naar de info avond gegaan. Ik was daarna overtuigd en super enthousiast! Nu ben ik bijna klaar met de opleiding en dit is echt een goede keus geweest.

Eva, Emmeloord

Review Bijscholing WRM

Online en klassikale bijscholingen gehad en beide waren goed. Toch wel weer fijn om in de klas te zitten.

Mirjam, Ermelo

Review Bijscholing WRM

Al mijn bijscholingen gevolgd bij Van Buuren. Goed geregeld.

Jeroen, Ermelo

Review Bijscholing WRM

Bijscholing Autisme en RVV gevolgd. RVV is verplicht en saaie stof, maar Alberta maakte het interactief en interessant. Bij Autisme erg veel geleerd.

Sjaak, Swifterbant

Review Instructeursopleidingen

Ik vond de opleiding best pittig, maar ik kreeg super begeleiding van Alberta. Heb heel veel zin om te gaan beginnen!

Isabel, Lelystad

Review Instructeursopleidingen

Instructie voor de vrachtwagen gehaald. Snelle opleiding, prima docenten.

Henk, Kampen

Review Instructeursopleidingen

Ik heb met heel veel plezier de opleiding tot rijinstructeur gevolgd. Top docent, Alberta!

Petra, Zwolle

Review C rijbewijs

Wat een geweldige ervaring! Ik had er een hard hoofd in toen ik begon aan de opleiding Code95, maar door de fantastische mensen bij Van Buuren en door de duidelijke en leuke manier van les geven ben ik voor alle modules in 1x geslaagd! Ik raad het iedereen aan om hier te komen voor je rijopleiding.

Joni, Almere

Review C1E rijbewijs

Goed en vertrouwd. Fijne lessen met een ervaren instructeur!

Lars, Ermelo

Review C1E rijbewijs

Fijne rijschool. Relaxed en leerzaam

Pieter, Zwolle

Review C1E rijbewijs

Voor mijn werk C1E gehaald. Prima rijschool. Netjes voor elkaar.

Peter, Ermelo

Review C1E rijbewijs

C1 en C1E bij Van Buuren gehaald. Super nieuw en fijn voertuig! Ik ga zelfverzekerd op mijn camper rijden.

Hans, Nijkerkerveen

Review C1 rijbewijs

Erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen. Ik zag er best wel tegenop, maar toch de stap gezet om het te halen. Had ik het maar sneller gedaan.

Bertina, Oldebroek

Review C1 rijbewijs

Leuke, gezellige rijschool. Goede mensen op kantoor en ook Gerine is erg goed in haar vak. Ik raad Van Buuren aan!

Bart, Nunspeet

Review C1 rijbewijs

Ik raad Van Buuren aan iedereen aan! Wat een fijne rijschool. Het is persoonlijk, er wordt met je meegedacht en de lessen waren leuk en leerzaam. Blij met mijn rijbewijs.

Gert, Ermelo

Review C1 rijbewijs

Hele fijne lessen gehad bij Gerine. Nu kan ik zelfverzekerd met mijn camper op vakantie.

Bea, Ermelo

Review CE rijbewijs

Leuke leerzame lessen. Veel ervaring opgedaan, Met een leuke instructeur

Wesley, Kampen

Review A rijbewijs

Motor rijbewijs gehaald alles goed voor mekaar, fijne motoren, kleding en helmen te leen, goeie instructeurs, handige app voor lessen bijhouden en betalen. Goeie rijschool!

Bob, Zwolle

Review CE rijbewijs

ik heb mijn ce rijbewijs gehaald bij van Buuren ,ik ben 53 en zag best op tegen de theorie maar heb de theorielessen gevolgd waar alles zeer duidelijk wordt uitgelegd en waar je veel examenoefeningen krijgt. de praktijklessen heb ik gevolgd in Lelystad bij instructeur Marcel . een gezellige en zeer goede instructeur waar ik veel geleerd heb, ik heb vooral dankzij deze mensen alles in 1 keer gehaald en kan iedereen rijschool van Buuren aanraden

Gijs, Zeewolde

Review CE rijbewijs

Hele fijne rijschool.

Jeffrey, Emmeloord

Review CE rijbewijs

Alles goed geregeld en ondersteund door de rijschool. Heb mijn C en C/E rijbewijs beide in één keer gehaald dankzij de fijne en goede coaching van Beert.
Bedankt Beert we zien elkaar op de weg!

Edo, Baarn

Review CE rijbewijs

Goed duidelijke soms wat strenge instructeur maar nooit onterecht. Ook de mensen op het kantoor zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Job, Zwolle

Review CE rijbewijs

In 1x geslaagd! Wat vond ik het gaaf om voor het eerst in de V8 te stappen! Wim, je bent een topinstructeur, dank voor je leuke lessen!!

Rowan, Elburg

Review Taxi

Ik hoorde veel goede verhalen over de taxiopleiding, dus ben toen eens gaan kijken. Gevoel is goed, dus de opleiding gaan doen. Hans en Ingrid zijn vakmensen! Super leuke lessen gehad en in 2 keer geslaagd!

Jochem, Harderwijk

Review taxi

Je wordt goed opgeleid bij Van Buuren. Goede instructeurs, persoonlijke aandacht. Soms moest ik m'n les afzeggen, maar werd altijd snel een nieuwe les ingepland.

Rico, Ommen

Review B rijbewijs

Het waren hele gezellige rijlessen. De instructeur kijkt heel erg naar jou als persoon en hoe jij rijdt. Ook zijn ze heel flexibel met je rijles tijden. Maak je tijd voor hun maken ze ook tijd voor jou. Ze zijn heel eerlijk en persoonlijk vind ik dat heel fijn. Een echte aanrader dus.

Sylvana, Putten

Review Taxi

Ik ben zeer tevreden. Goed contact goede instructeur

Richard, Zeewolde

Review Taxi

Al jaren zat dit in mijn hoofd om te halen. Toch gedaan en geen spijt van gehad. Ingrid is streng, maar erg goed in haar vak. Volgende week begin ik als taxichauffeur, super!

Ruud, Zwolle

Review D rijbewijs

In het begin vond ik het lastig, maar na de goede motivatie door Frans, begon ik er steeds meer plezier in te krijgen en nu geniet ik erg van het rijden. Bedankt Frans!

Ruud, Amersfoort

Review D rijbewijs

In 2 keer geslaagd. Top rijschool! Aardige en kundige mensen.

Marleen, Ermelo

Review D rijbewijs

Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij André. Grapjes maken kan hij wel, de ene nog flauwer dan de ander. Ik ben in 1 keer geslaagd en kan nu aan mijn nieuwe baan beginnen!

Petra, Doornspijk

Review D rijbewijs

Frans en Andre, jullie zijn toppers! Heel goed in hun vak. Ook de planning en de andere mensen van kantoor, petje af. Ze hebben heel goed meegedacht met mij en veel voor me gedaan zodat ik snel kon afrijden. Dank je wel!

Frans, Nijkerk

Review D rijbewijs

Zeer prettige lessen gehad. Capabele docenten. Gezelligheid tijdens de lessen. Goed meedenken op kantoor. Top Van Buuren!

Evert, Putten

Review T rijbewijs

Leuke lessen gehad! Guda is een goede instructrice. Veel leuke wegen gereden. Was altijd gezellig.

Esther, Raalte

Review T rijbewijs

Heel erg gelachen met Tamara. Het waren leuke lessen. Ga alle verhalen wel missen.

Sophie, Biddinghuizen

Review T rijbewijs

Voor me stage moest ik een trekkerrijbewijs hebben. Bij Van Buuren gehaald. Ook theorie. Leuke instructeurs.

Alex, Putten

Review T rijbewijs

Leuke lessen. Tamara is een goeie instructrice, ik heb veel met haar gelachen. In 1x m'n rijbewijs gehaald.

Sander, Ermelo

Review AM rijbewijs

Prima.

Bert, Emmeloord

Review AM rijbewijs

De lessen vond ik heel leuk en gezellig. Ik had nog nooit op een scooter gezeten, maar het ging goed gelukkig.

Stefani, Lelystad

Review AM rijbewijs

Rijlessen waren chill. Ging goed. Instructeur was grappig. Ben in 1x geslaagd.

Delano, Lelystad

Review AM rijbewijs

Ik heb me rijbewijs in 1x behaald bij van buuren. Super blij mee. Het waren leuke lessen.

Melissa, Putten

Review BE rijbewijs

Ik heb vandaag mijn BE-rijbewijs gehaald. Ik was er vooraf nog niet zo van overtuigd dat dat zou lukken, maar door de zeer nuttige tips en tricks van Antonia in de ochtend, zeker voor de bijzondere verrichtingen, ging het examen in de middag erg goed. Antonia, bedankt voor de duidelijke instructies én de gezellige ochtend!

Arjan, Putten

Review Taxi

Een goeie begeleiding en goed verzorgd materiaal vandaag geslaagd voor de volledige taxipas en nu de theorie nog. Bedankt Ingrid

Johan, Vroomshoop

Review C rijbewijs

De begeleiding van Lucienne in al haar theorie klassen en in een prive les waren geweldig. Ook haar betrokkenheid en eigen ervaringen vertellen veel over haar als theorie instructeur. Ik ben blij dat ik zo snel en goed door de theorie ben gekomen, mede door haar. Bedankt Lucienne!

Gitty, Amersfoort

Review C rijbewijs

Ik heb de theorielessen voor de vrachtwagentheorie zeer prettig ervaren. Lucienne wist met de juiste balans van de leerstoffen en haar eigen ervaring alles duidelijk over te brengen.

Rico, Almere

Review C rijbewijs

Zeker de moeite waard te volgen. Zonder deze theorie word je examen een stuk lastiger. Ze behandelen goed wat je moet weten ook dingen die je niet in je boek vind!

Chris, Ermelo

Review B rijbewijs

Uitstekende rijlessen. Fijne rijlessen gehad van Maarten, flexibel met verplaatsen van lessen en goede begeleiding. Top!

David, Kampen

Review BE rijbewijs

Een gezellige en leerzame dag. Op een gezellige manier de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger geleerd.

Tieme, Emmeloord

Review BE rijbewijs

Willem is hardstikke leuk om mee te rijden, altijd duidelijke uitleg. Lessen inroosteren was makkelijk en er waren bijna geen miscommunicatie. Altijd optijd en geen moeilijkheden.

Jasmijn, Dronten

Review BE rijbewijs

Willem was fijn, direct en gepassioneerd en heeft gezorgd dat ik geslaagd ben in 1 keer.

Henry, Lelystad

Review A rijbewijs

Heel gaaf pak gekocht, instructeur had me goed geholpen bij het uitzoeken. Lessen waren leuk.

Frank, Kampen

Review A rijbewijs

In 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald bij Van Buuren. Instructeur is echt top. Neemt de tijd voor je, is serieus, maar komt ook met een grapje tussendoor.

Angela, Zwolle

Review A rijbewijs

Hele leuke lessen gehad bij Michael. Wat een fantastische instructeur! Ik heb hem ook op de auto gehad, dus heel leuk nu bij de motor.

Fleur, Zwolle

Review A rijbewijs

Les gehad van John en Thomas. Thomas is een jonge enthousiaste, ietwat drukke instructeur. Zijn enthousiasme is erg aanstekelijk. John weet waar hij het over heeft en is erg bekwaam.

Piet, Harderwijk

Review A rijbewijs

Heb mijn motorrijbewijs gehaald in Ermelo. Leuke instructeurs! Thomas gaf theorie (heel enthousiast!) en John gaf de praktijklessen. Heel veel geleerd.

Paula, Ermelo

Review cursus Nascholing

Ik had niet verwacht dat ik de cursussen zo leuk zou vinden! Gelachen en ook nog wat geleerd. Goeie docenten.

Johan, Leiden

Review cursus Gezond op weg

Gezond op weg was een leuke, leerzame cursus, die niet alleen over gehaktballen eten gaat (zei de docent), en ze had gelijk! Bedankt Van Buuren!

Ben, Amsterdam

Review cursus Nascholing

Ik heb mijn hele nascholing bij van buuren gevolgd en het waren leuke dagen! Ook erg gelachen met o.a. Jan en André.

Karin Lommers, Woerden

Review cursus ADR

ADR basis + tank gevolgd bij Peter, in Ermelo. Erg goede docent en de lessen waren nuttig!

Jan, Harderwijk

Review B rijbewijs

Lessen zijn goed, John is een rustige instructeur en legt goed uit. In een keer geslaagd!

Esther, Zeewolde

Review B rijbewijs

Goed georganiseerd opleidingsinstituut. Dag Den Haag was echt een goede zet! Ook aanrader en tof dat dat kon.

Charissa, Lelystad

Review B rijbewijs

Uitstekende rijlessen. Fijne rijlessen gehad van Maarten, flexibel met verplaatsen van lessen en goede begeleiding. Top!

David, Kampen

Review B rijbewijs

Mijn ervaring was erg prettig. Ik heb les gehad van Alan in de Automaat. Dankzij hem ben ik gewoon lekker geslaagd. Hij neemt echt zijn tijd om te zorgen dat jij op de beste manier rijdt.

Femke, Lelystad

Samenwerken

Samenwerken is voor Van Buuren Opleidingen het sleutelwoord; al tientallen jaren verbinden wij partijen met elkaar. Een voorbeeld is het ontstaan van het CTL: Centrum voor Transport en Logistiek. Een samenwerkingsverband tussen ROC Landstede en Van Buuren Opleidingen, waarbij het onderwijs, bedrijfsleven en opleider elkaar vinden.

Van Buuren Opleidingen betekent één aanspreekpunt voor al uw transport- en logistieke opleidingen. Wij beschikken over 2 praktijkopleidingscentra van ieder 5.000 m2 in Zwolle en Ermelo en vestiging in Lelystad, waar uw kandidaten altijd een kwalitatief hoogwaardige opleiding volgen, met de zekerheid na de opleiding over de beste papieren te beschikken. Tevens verzorgen in heel Nederland opleidingen op locatie en in company.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Zowel binnen als buiten de onderneming is Van Buuren Opleidingen actief voor een beter sociaal milieu. Duurzaam bouwen, groen label auto’s en vrachtauto’s zijn het beleid.

Als één van de grootste rijscholen in Nederland zijn we graag verantwoord bezig. De technische ontwikkelingen op het gebied van CO² uitstoot gaan snel. Om deze reden verversen wij ons complete wagenpark om de twee à drie jaar, de laatste en schoonste techniek.

Onze panden zijn allen voorzien van LED verlichting , aardwarmte en totaal (600) zonnepanelen.

Zo draagt Van Buuren Opleidingen vele sportieve verenigingen en maatschappelijk betrokken organisaties uit meerdere provincies een warm hart toe. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij de organisatie van activiteiten op het gebied van verkeersveiligheid en ondernemerschap.

Van Buuren is in 2009 verkozen tot onderneming van het jaar. 

Lesvoertuig en theorielokaal 60-er jaren

Lesvoertuig en entree kantoor anno nu