Incompany training

Voor cursussen naar wens en een op maat gemaakt voorstel

Van Buuren Opleidingen verzorgt trainingen op locatie

Het is belangrijk om goed geschoold en bekwaam personeel te hebben. Voor de code 95 is het noodzakelijk, maar ook in andere beroepen is het hebben van goed geschoold personeel erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfshulpverlening (BHV) cursus, een halve dag heftruckcursus of een vitaliteit en gezondheid training; deze zijn erg waardevol.

Voor werkgevers maken wij het graag zo eenvoudig mogelijk, door samen een op maat gemaakt plan samen te stellen.

Cursussen voor jouw medewerkers kunnen uiteraard op momenten ingepland worden op onze locatie op de momenten die wij hebben gepland, maar het zou ideaal zijn om dit op júllie moment te plannen en de cursus die júllie willen.

We gaan graag samen in gesprek om te kijken hoe we cursussen incompany kunnen plannen. Bel ons op 088-7001440 of klik op onderstaande button voor een formulier en wij nemen contact met je op.

Er zijn meer mogelijkheden, lees verder op deze pagina.

Eigen voertuig

Vanzelfsprekend kunnen de trainingen gevolgd worden op onze voertuigen. Trainingen op jullie voertuigen behoren ook tot de mogelijkheden.

We adviseren jullie graag. Bel ons op 088-7001440 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Niet incompany, wel op afgesproken data?

Gaat je voorkeur niet uit naar incompany trainingen, maar wil je wel een training bij ons voor alleen jouw personeel? Dit is mogelijk. We reserveren dan cursussen op data die we samen afspreken. Zo ben je verzekerd van een goede training, op goede voertuigen, op een mooie locatie, met uiteraard een lekkere lunch. En dat op momenten die voor het bedrijf het meest efficiënt zijn.

Bel ons op 088-7001440 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Neem contact met ons op!

Wil jij weten wat voor jouw personeel de mogelijkheden zijn voor geschikte cursussen zijn op jullie locatie en/of voertuig? Of cursussen bij ons op data met jullie voorkeur? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op.

    privacybeleid*