Instructeursopleidingen

Wij verzorgen alle instructieopleidingen

Welke opleiding tot instructeur wil je volgen?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Ga je graag met mensen om? Vind je het leuk om mensen iets te leren en veel op de weg te zijn? Dan is een opleiding tot rijinstructeur misschien iets voor jou!

Van Buuren Opleidingen verzorgt opleidingen tot rijinstructeur voor alle categorieën. Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is de opleiding altijd een goede investering! Je begint altijd met opleiding tot auto (B) instructeur, en volgt dan aanvullende opleidingen voor andere categorieën. Wil je T instructeur worden, dan hoef je niet eerst met de B te beginnen. We verzorgen de opleidingen in Ermelo, Zwolle en Lelystad.

Ben jij al instructeur en ben je op zoek naar de bijscholing WRM? Klik dan op onderstaande knop. Ben je nog geen instructeur en wil je je direct inschrijven voor de gratis informatie avond? Klik dan op de onderstaande knop.

Betrouwbaar, hoge kwaliteit, persoonlijk

Volg je opleiding bij Van Buuren Opleidingen

Vind jij het fantastisch om jouw kennis over te brengen op anderen? Vind jij 1 op 1 lesgeven geweldig? Hou je van de vrijheid die je hebt als je op de weg bent? Dan is rijinstructeur wat voor jou! Op deze pagina vind je alles inhoudelijk over een instructie opleiding. Liever meer informatie of een intake gesprek? Lees dan hieronder verder.

Kom naar onze gratis informatie avond

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt jou alles verteld over de opleiding en het vak. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om je vragen te kunnen stellen. Is dit de eerste stap naar een nieuwe uitdaging?

Ben je al instructeur en wil je een andere categorie gaan lesgeven? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.