DAF Driver Training

Voor alle (rij)opleidingen en cursussen

Van Buuren Opleidingen verzorgt DAF trainingen voor nieuw voertuig

Gefeliciteerd met de aanschaf van je nieuwe DAF! Om er voor te zorgen dat de chauffeur het nieuwe voertuig optimaal leert kennen, laat je de chauffeur zo snel mogelijk een DAF DRIVER TRAINING volgen.

Van Buuren Opleidingen is al jaren een van de vaste partners van DAF Nederland en verzorgt de DAF Driver Trainingen in Midden Nederland. Van Buuren Opleidingen heeft meerdere DAF Driver Trainers die opgeleid zijn door DAF op de nieuwste voertuigen.

DAF Voucher

Bij de aanschaf van een nieuwe DAF XF, XG, XG+, LF of CG ontvang je kosteloos een ‘DAF Voucher’. Deze kun je verzilveren bij Van Buuren Opleidingen. De chauffeur krijgt dan de kans om het nieuwe voertuig van binnen en van buiten helemaal te leren kennen en de nieuwe techniek optimaal te benutten.

De door de DAF Driver Academy opgeleide instructeurs komen naar jou toe om een praktijktraining op je nieuwste DAF voertuig te verzorgen. De DAF Voucher is 6 maanden geldig nadat je nieuwe voertuig is afgeleverd.

Code 95

De DAF Driver Training is gecertificeerd bij het CCV. Een groot bijkomend voordeel is dat de training dus mee mag tellen voor de Code95! Naast dat de chauffeur optimaal wordt ingewerkt op het nieuwe voertuig pakt hij of zij ook gelijk 7 uur nascholing mee.

Neem contact met ons op!

Heb jij zo’n DAF Voucher ontvanger? Neem dan contact met ons op om deze te verzilveren en de training in te plannen. Ook al je nog meer informatie wil, horen wij dit ook graag.

    privacybeleid*