Bromfiets rijbewijs in 2 dagen

Geef je op voor je bromfietsrijbewijs!

Het wordt weer lekker weer, ideaal om straks in de zomer op je scooter naar het strand of naar de stad te gaan! Of lekker toeren met je vrienden.

De praktijkopleiding haal je slechts in 2 dagen! Ben je 16 jaar of ouder en heb je je theorie gehaald? Meld je dan aan en begin direct. In totaal is je praktijkopleiding maar 5 uurtjes. Je kunt je aanmelden door ons te bellen op 088 – 700 1400, te mailen naar sales@vanbuuren.nl of op de onderste button te klikken en het formulier in te vullen.

Nog geen theorie? Ook hierbij helpen we je graag en kun je bij ons super snel je theorie halen, met onze theorieopleiding. Vanaf 15,5 jaar mag je examen doen voor het theorie-examen bromfiets. Om je goed voor te bereiden op het theorie-examen bieden wij theoriecursussen aan. Dit maakt het leren een stuk gezelliger dan helemaal (thuis) alleen!

gluren bij de bu(u)ren

Over ons

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 120 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.