Acties en te gekke kortingen

Kom naar onze jubileum party in Zwolle!

Op zaterdag 1 oktober is het zover! Onze grote jubileum party in Zwolle. We bestaan dan 25 jaar in Zwolle, dus dat moet gevierd worden!

Programma

Op deze dag kun je ervaren hoe het is om op jouw favoriete voertuig te rijden. Hoe gaaf! Lijkt het jou altijd al gaaf om bijvoorbeeld je motorrijbewijs op zak te hebben? Nu is het moment om het gratis te ervaren en te beginnen.

Je kunt voor de volgende categorieën een gratis rondje rijden tussen 10.00 uur en 16.00 uur:

  • Auto 🚗
  • Motor 🏍️
  • Auto met aanhanger 🚗
  • Vrachtauto 🚚
  • Trekker 🚜

We laten je niet gaan met een lege maag! Ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Acties

Als je jarig bent, mag je groot uitpakken! Voor elke inschrijving op deze dag krijg je €75,- korting op je opleiding. Deze korting geldt op alle rijbewijzen.

En als klap op de vuurpijl verloten we een heel rijbewijs!! Alle rijbewijzen doen mee.

Parkeren

We hebben op ons terrein weinig parkeerplek. Kom zoveel mogelijk op de fiets 🚲. Indien ons terrein vol is kun je parkeren bij onze buren: Blankert Short Lease.

 

Kom langs 1 oktober! We zien je graag tussen 10.00 uur en 16.00 uur aan de Marsweg 3, te Zwolle.

gluren bij de bu(u)ren

Over ons

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 120 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.