Hulpverlening trainingen

BHV en EHBO trainingen

We verzorgen zowel Bedrijfshulpverlening als Eerste Hulp Bij Ongevallen cursussen. Wij verzorgen deze trainingen ook incompany. Voor meer informatie daarover, klik hier.

Open filter
Filter
Code 95
SOOB mogelijk
Type cursus
Kies een weergave:
Galerij
Lijst
BHV Bedrijfsopleidingen
Theorie
BHV herhaling Bedrijfsopleidingen
Theorie
EHBO met code 95 Hulpverlening
Theorie
Gecertificeerde opleidingen
Ervaren praktijkdocenten
Incompany door heel Nederland
Goudeerlijke beoordelingen

Onze geslaagden vertellen

Hieronder lees je ervaringen van de mensen die al een cursussen hebben gevolgd bij ons. Wij verwijderen geen reviews, alles is zichtbaar! We houden van transparantie.

Review cursus Nascholing

Ik had niet verwacht dat ik de cursussen zo leuk zou vinden! Gelachen en ook nog wat geleerd. Goeie docenten.

Johan, Leiden

Review cursus Gezond op weg

Gezond op weg was een leuke, leerzame cursus, die niet alleen over gehaktballen eten gaat (zei de docent), en ze had gelijk! Bedankt Van Buuren!

Ben, Amsterdam

Review cursus Nascholing

Ik heb mijn hele nascholing bij van buuren gevolgd en het waren leuke dagen! Ook erg gelachen met o.a. Jan en André.

Karin Lommers, Woerden

Review cursus ADR

ADR basis + tank gevolgd bij Peter, in Ermelo. Erg goede docent en de lessen waren nuttig!

Jan, Harderwijk

gerelateerde cursussen

Wellicht ook interessant

Cursisten die 1 van bovenstaande cursussen hebben gevolgd, kozen meestal ook voor een van onderstaande cursussen. Klik op ‘Bekijken’ om meer te weten te komen over de cursus, of stop de cursus direct in je winkelwagen (en klik op inschrijven).

Gezond op weg Nascholing Code95
Communicatieve en sociale vaardigheden Nascholing Code95
Geen data beschikbaar
Vraag maar raak

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Heb je nog vragen? Stel deze gerust en stuur ons een e-mail.

Geen BTW en inschrijfgeld

Van Buuren voldoet aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs, waardoor van Buuren vrijgesteld is van BTW bij deze opleidingen. Ben je particulier dan scheelt dit dus 21% Zo bespaar je dus 21% op de totale kosten! Ook rekenen wij geen inschrijfgeld voor de opleiding.

Is er ook een nascholingspakket?

Wij bieden nascholingspakketten aan van de complete 35 uur nascholing code 95; 28 uur theorie en 7 uur praktijk. Je kunt zelf je pakket samenstellen. Door het kiezen voor een nascholingspakket krijg je korting en betaal je niet het volledige bedrag. De kosten voor zo’n nascholingspakket bedragen €1.095,-. Meer informatie over dit pakket, vind je hier.

Zit er subsidie op deze cursus/opleiding?

Er zijn verschillende soorten subsidies. Volg je de opleiding of cursus particulier, dan kun je in aanmerking komen voor de subsidie Groei Vooruit. Ga je via je werk de opleiding of cursus volgen, dan kom je misschien wel in aanmerking voor bijvoorbeeld SOOB subsidie of een andere subsidie. Op onze Subsidie pagina, staat per categorie aangegeven welke subsidiemogelijkheden er zijn. Klik hier.