Bijscholing WRM praktijk

Praktijkbegeleiding

Je bent als rijinstructeur verplicht om Bijscholing Rijinstructeur te volgen. Deze Bijscholing Rijinstructeur geldt voor alle categorieën.

Wat betekent dat voor jou?

lesgeven als geen ander

Praktijkbegeleiding

Om het instructiecertificaat (WRM) geldig te houden heeft het IBKI bijscholing verplicht. Naast het volgen van de theoretische bijscholing rijinstructeurs bij Van Buuren Opleidingen, dien je een praktische rijles te geven (= praktijkbegeleiding). Hierbij is een begeleider van het IBKI aanwezig, die de rijles beoordeelt. Er zijn maximaal 2 herkansingen mogelijk.

Deze training is bedoeld om instructeurs te helpen met een gedegen voorbereiding. Veel instructeurs hebben moeite met het afleggen van deze praktijkbegeleiding. Naast de zenuwen spelen ook de voorbereiding een rol: wat kun je verwachten, aan welke eisen moet je voldoen? Met de praktijk-coachingslessen van Van Buuren bereid je je perfect voor op het examen!

lesplannen en protocollen uitgelegd

Coaching

De praktijk-coaching bestaat uit een deel theorie, waarbij we de IBKI protocollen uitvoerig behandelen. Ook wordt er een voorbeeld lesmodel praktijkles uitgereikt welke men kan gebruiken voor het maken van een eigen lesplan.

Daarna leer je deze protocollen in de praktijk toe te passen d.m.v. het geven van praktijkles conform het IBKI-protocol. Ook geef jij een praktijkles, waarna tijdens een plenaire bespreking alle zaken nog eens uitvoerig worden doorgesproken.

Jouw examen vraag je aan via het IBKI of CBR (RIS).

Ervaren mensen uit de praktijk

Docenten

Tijdens de les krijg je begeleiding van ervaren docenten, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend, zowel in het geven van IBKI-protocollen in het oude deel twee als de huidige fase 3. In overleg rapporteren zij hun bevindingen via een online rapportagesysteem, die 24 uur per dag te raadplegen is.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter

Vul geheel vrijblijvend dit formulier in en wij nemen contact met je op om de praktijkbegeleiding te bespreken. Je kunt ook een e-mail sturen naar: info@vanbuuren.nl.

    privacybeleid*