Reviews
Klanten beoordelen ons met een 8,6 en 99% beveelt ons aan!
Facebook
Twitter
Google+
YouTube

Instructeur opleiding

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging ? 
Ga je graag met mensen om? Vind je het leuk om mensen iets te leren en veel op de weg te zijn. Dan is een baan als rijinstructeur misschien iets voor jou!!

Van Buuren Instructeuropleidingen verzorgt opleidingen tot rij-instructeur voor alle categorieën. Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering!

START 01 SEPTEMBER 2015 !!!

Goed adres ?
We zijn er trots op dat we behoren tot de 3 beste opleiders van Nederland voor de instructeuropleidingen (BRON: IBKI ), maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake en ervaar de wereld van de instructie !

Klik links in het menu op een van de type opleiding om er snel meer informatie over te vinden.

Uniek bij Van Buuren!

Van Buuren Opleidingen heeft als enige opleider in Nederland ook eigen rijscholen naast de instructeuropleiding. Dit biedt u als voordeel dat u niet op zoek hoeft naar een stageplaats. U kunt gewoon bij Van Buuren terecht. Informeer naar onze Stagegarantie!

Verder verzorgen wij oefenlessen met videoregistratie! Dè manier om je manier van lesgeven naar perfectie te brengen en je slagingskans enorm te vergroten.

1 Hoog slagings- en tevredenheidspercentage

Kies je voor rijles bij Van Buuren, dan kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties als de BOVAG, de FAM en de LBVI. Onze organisatie en onze docenten worden elk kwartaal getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals u ziet staat kwaliteit bij Van Buuren Opleidingen hoog in het vaandel. Klanten beoordelen ons met een 8.7 overall en 100% beveelt ons aan!

2 De goedkoopste!

Haal nu goedkoop je rijbewijs! Bij van Buuren is de kwaliteit hoog en de prijs laag! Niet voor niets is Van Buuren de rijschool met de meeste geslaagden voor het autorijbewijs.

Hoezo? Door de kwaliteit van onze organisatie en instructeurs is het uiteindelijke bedrag wat je voor het rijbewijs kwijt bent, bij ons aanzienlijk lager dan bij een andere rijschool. Daarnaast zijn wij zo zeker van onze zaak, dat wij als enige in de regio met examengarantie werken!

3 Al 50 jaar de grootste in Midden Nederland

De omvang en het succes van onze verkeersscholen zijn te danken aan de prijs- kwaliteitverhouding van de opleidingen, de persoonlijke aandacht en de professionele begeleiding.

4 Uitgesteld betalen

In termijnen betalen zonder rente, gewoon verdeeld en aangepast aan jouw financiële situatie. Overleg geheel vrijblijvend met onze medewerkers hoe eenvoudig en flexibel het er voor jou uit gaat zien!

Gebruik de Van Buuren App om je rijlessen te plannen en je financiën in de gaten te houden!

5 Examengarantie

Ons Garantiepakket voor Rijbewijs B is uniek in de regio. Wij geloven in onze aanpak en daarom geven wij jou examengarantie voor de personenauto. Dus geen verrassingen! Informeer naar de mogelijkheden en pakketten.