Try the bike ('s)

Probeer het zelf!

Motorrijden lijkt je te gek. Maar misschien twijfel je nog, is zo'n motor echt wel iets voor jou?  Schrijf je dan geheel vrijblijvend  in voor Try the Bike! Tijdens deze  rijles motorrijden kun je erachter komen of  je het motorrijbewijs wil halen.

Waarom Try the Bike?

Als je je aanmeldt voor Try the Bike, volg je vrijblijvend de eerste anderhalf uur van ons lesprogramma. Je maakt kennis met verschillende aspecten van de motor en motorrijden. Zo krijg je een goede indruk van het motorrijlessen en van onze lesmethode.

Voor wie is Try the Bike?

Iedereen die zijn of haar motorrijbewijs wil halen maar eerst een proef motorrijles wil rijden is welkom. Voorwaarde is wel dat je in het bezit moet zijn van het rijbewijs B of een geldig theoriecertificaat Motor. Motorervaring is niet vereist en je kunt gratis gebruikmaken van onze motorkleding (helm, handschoenen en motorjas). Trek stevige schoenen aan, voor je eigen veiligheid.

Als je de spoed motorrijopleiding wilt volgen, is een Try the Bike zeker aan te raden. Op basis van de Try the Bike-les kun je dan,  samen met de instructeur, het juiste lespakket kiezen en plannen we dat direct in!  Dan heb jij je motorrijbewijs zo op zak.

Wil jij je aanmelden voor de Try the bike of heb je nog vragen?

Motor Try the bike

  • Geheel vrijblijvend
  • Neem je vriend/vriendin gratis mee
  • Leuk om weg te geven !
  • Ervaar de vrijheid

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan