Rijopleiding E achter C - Combinatie of Trekker Oplegger

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen - zowel werkzoekenden als werkenden als ondernemers    -    kunnen deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt., bijvoorbeeld een deel van het CE rijbewijs. 
 Lees meer hierover in   ons nieuwsbericht.

De opleiding CE

Om de opleiding voor het rijbewijs E achter C te volgen moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C. Wij hebben de keuze uit de volgende voertuig combinaties voor het behalen van het CE rijbewijs:

  • Vrachtwagen met een middenasaanhangwagen (wipkar)
  • Trekker met oplegger

CE rijbewijs halen: de standaard opleiding

Je CE rijbewijs halen kan op twee manieren: standaard en spoed. Tijdens de standaard rijopleiding volg je één of meerdere blokuren per week. Om goed op de hoogte te blijven van je vorderingen wordt er gedurende de rijlessen een instructiekaart bijgehouden. Na de eerste praktijklessen weet de instructeur precies hoe lang de rijopleiding gaat duren, het praktijkexamen wordt dan ook direct aangevraagd.

Spoedopleiding E achter C

De praktijk leert dat er vraag is naar een korte, maar praktijkgerichte rijopleiding voor het E achter C rijbewijs. Van Buuren Opleidingen biedt een vakopleiding aan die erg kort is en daarnaast wordt tijdens de opleiding de praktijk heel dicht benaderd.

Wanneer je ervoor kiest je CE rijbewijs te halen via de spoedopleiding, maken wij een planning voor je. Na de eerste les wordt dan  een advies gegeven of je meer of minder uur kan rijden en weet je precies hoeveel je rijopleiding gaat kosten en wanneer en hoe laat je op examen gaat (maatwerk dus). 

Bij de spoedopleiding wordt de opleiding in 3 tot 6 dagen gepland. Het grote voordeel hiervan is dat je hele dagen bezig bent met het grote materieel. Doordat je langere tijd achter het stuur zit kan je beter de praktijkuren benutten en wordt een praktijkdag van een chauffeur gesimuleerd.

CE rijbewijs halen? Haal eerst rijbewijs C

Voor het CE rijbewijs, dien je in het bezit te zijn van het vrachtauto C rijbewijs. Wij vertellen je hier graag alles over; lees meer.

Veelgestelde vragen CE rijbewijs

Meer weten over het behalen van het E achter C rijbewijs? Lees   hier  de veelgestelde vragen of neem dan   contact  met ons op via onderstaand contactformulier.  Klik op onderstaande button en vul vervolgens het formulier in.

CE algemeen

  • Instructeurs zijn praktijkmensen
  • Vrachtauto - aanhangwagen
  • Trekker - Oplegger (ook V8)
  • Geen theorie nodig
  • Spoedopleiding
  • Direct beginnen
  • Particulieren geen BTW

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan