Kom naar onze carrièredagen

Maak kennis met jouw droombaan

2022 staat in het teken van het worden van chauffeur of instructeur! Van Buuren Opleidingen organiseert elke maand 2 ‘carrièredagen’ waar wij samen met Vrachtbaan je een kijkje in de keuken bieden. Op deze dagen laten we 2 beroepen zien:   chauffeur   (vrachtauto en bus) en   rijinstructeur! Lijkt dit je fantastisch en/of misschien ben je wel toe aan een   switch in je carrière, kom dan op 1 van deze dagen bij ons langs!

Je kunt alles te weten komen over  het vak als vrachtwagenchauffeur en zelfs een proefrit maken!  Er is in beide branches, dus zowel in de transport als in de rijinstructie, veel werkgelegenheid. Door je opleiding via Van Buuren Opleidingen of Vrachtbaan te laten lopen, kunnen wij je wellicht een baangarantie aanbieden!

Iedereen is welkom op deze dag; jong en oud, leeftijd is géén issue (mits je 18 jaar of ouder bent).

Wil je alvast wat meer informatie op doen over het traject om als vrachtwagenchauffeur aan het werk te gaan, kijk dan op de website van Vrachtbaan; klik hier.

Wil je alvast meer informatie over rijinstructeur worden? Klik dan hier.

Programma

We organiseren iedere maand 2 carrièredagen; 1 in Zwolle en 1 in Ermelo. De dagen zijn opgedeeld in tijdsloten, zodat we veel tijd voor je maken, het COVID proof is en  je    alles kunnen vertellen over deze beroepen. We leggen je uit hoe de opleiding in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn en natuurlijk alles over het vak chauffeur en/of instructeur! 

Zeker zijn van een afspraak?

Wij willen graag alle tijd en aandacht voor je hebben op deze dagen, dus zouden graag van je horen in welk tijdslot je wil komen. Aanmelden is geheel vrijblijvend.

*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

Een greep uit werkgevers waar je zou kunnen komen te werken:

Van Buuren

  • Sinds 1964
  • Grootste opleider
  • Unieke lesmethode
  • Goedkoopste rijbewijs
  • Lessen waar en wanneer jij wil
  • Spoedopleidingen al va 3 dagen

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3607 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan