Vaarbewijs

Lessen voor het vaarbewijs bij Van Buuren Opleidingen

Volg de lessen voor je vaarbewijs
Wanneer heb je een vaarbewijs nodig? Als je een boot wil varen die harder gaat dan 20 km/u of langer dan 15 meter is. Klein Vaarbewijs 1 is dan voldoende. Wil je graag op grote wateren gaan varen, dan moet je Vaarbewijs 2 halen.

Wij bieden Vaarbewijs 1 aan. Heb je geen vaarbewijs nodig, maar wil je heel graag oefenen in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Theorie + praktijkopleiding
Dit aanbod is uniek! Er zijn vrijwel geen aanbieders die een praktijkopleiding aanbieden naast hun theorie opleiding. Een praktijkopleiding is ontzettend aan te raden en leuk om te doen!

Allereerst volg je een theorie opleiding. Dit wordt gegeven door zeer ervaren en gepassioneerde docenten van Zeilschool Randmeren. Zij zitten al jaren in het vak en geven veel theorie opleidingen. Wij hebben nu de handen ineen gesloten en bieden je deze opleidingen op hoog niveau aan.

De theorie opleidingen zijn op zaterdagen van 10.00 – 16.00 uur op onze vestiging in Ermelo. Hier kun je ook je theorieboeken halen. Wij regelen de lunch tijdens de opleiding.

De praktijkopleiding duurt 4 uur incl. korte pauze. In deze praktijkopleiding leer je de basiskneepjes van het vak: manoeuvreren, aanleggen, wegvaren, de sluis, de brug etc. Zo kun je zelfverzekerd het water op met je eigen boot of als je een boot gaat huren.

Agenda
We zijn bezig met het opzetten en inrichten van deze opleiding. We verwachten rond de zomer van 2024 meer te kunnen melden en data te kunnen noemen.

Alleen theorie opleiding
Wil je op een grotere en/of snellere boot varen, maar heb je al jaren ervaring op het water? Het is uiteraard mogelijk om alleen een theorie opleiding te doen voor het vaarbewijs 1.

Wij kunnen van alles voor je verzorgen; theorieboek, examen reserveren etc. Op zaterdag ga je de klas in en snel daarna doe je examen.

Vul onderstaand formulier in en geef daarbij aan dat je alleen de theorie opleiding gaat volgen. Wil je later alsnog graag de praktijk volgen, dan kan dat!

All in pakket: totale ontzorging voor theorie + praktijk + verhuur
Laat je ontzorgen door te kiezen voor dit pakket. Het enige wat jij hoeft te doen is je verdiepen in de wereld van het vaarbewijs!

Bij dit pakket zit alles in:

  • een theorieopleiding
  • lunch
  • boeken
  • theorie-examen
  • een praktijkopleiding
  • 3 uur verhuur van een sloep bij Zeilschool Randmeren.

Met dit pakket heb je alles compleet en kun je alvast plannen maken voor een dagje op het water!

Verhuur verschillende boten en sloepen
Een boot of sloep aanschaffen is erg grote kostenpost. Wil je tóch graag varen, dan is huren de perfecte oplossing! Zeilschool Randmeren heeft een ruim aanbod voor verhuur van boten en sloepen. Zo kun je kiezen wat bij jou en/of je gezelschap past en kun je af en toe eens variëren.

Een boot verhuren kan al vanaf een blok van 3 uur. Zo heb je alle tijd om rustig naar mooie plekken te varen en te genieten van de tijd op het water!

Privé praktijkles
Onze praktijklessen zijn op sloepen tot 8 à 10 personen. Onze lessen zijn tot maximaal 6 personen, zodat je alle aandacht krijgt van onze instructeur en ook allemaal een taak hebt tijdens de lessen.

Wil je liever individuele praktijkles, dan is dat natuurlijk mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Samenwerking Zeilschool Randmeren
Wij hebben in Zeilschool Randmeren een goede partner gevonden. Deze opleider is een begrip op het water in de regio Midden Nederland. Hun docenten en instructeurs zijn specialisten en brengen met passie hun kennis van het vak over op cursisten.

In samenwerking met hen geven wij de opleidingen voor het vaarbewijs.

Meer informatie
Ben je net zo enthousiast en wil je hier alles over weten of je direct aanmelden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Je kunt ons ook bereiken via 088 – 700 1440 of info@vanbuuren.nl.

gluren bij de bu(u)ren

Over ons

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 120 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.