Over Van Buuren Opleidingen

Betrouwbaar en deskundig

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met  ongeveer  120 professionals bezig met het  opleiden en instrueren van mensen.

Kwaliteit

Van Buuren Opleidingen is aangesloten bij alle belangrijke  brancheorganisaties, waaronder de FAM. Daarnaast is ons opleidingsbedrijf erkend door STL, het CRKBO en diverse scholingsfondsen. Onze docenten worden elk kwartaal getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals u ziet staat kwaliteit bij Van Buuren Opleidingen hoog in het vaandel.

Succesvolle onderneming

Het succes van onze school en onze omvang zijn te danken aan de prijs- kwaliteit verhouding van de opleidingen, persoonlijke aandacht, een extra stap doen voor onze klanten en een professionele begeleiding. Sinds 1964 gingen meer dan 100.000 geslaagden je voor !   Van Buuren is in 2021 de grootste particuliere  rijschool van Nederland  geworden en daar zijn we super trots op !  (bron CBR)

Daarom, Van Buuren Opleidingen, de rijschool waar je sneller slaagt en dus goedkoper uit bent!

Samenwerken

Samenwerken is voor Van Buuren Opleidingen het sleutelwoord; al tientallen jaren verbinden wij partijen met elkaar. Een voorbeeld is het ontstaan van het CTL: Centrum voor Transport en Logistiek. Een samenwerkingsverband tussen ROC Landstede en Van Buuren Opleidingen, waarbij het onderwijs, bedrijfsleven en opleider elkaar vinden.

Van Buuren Opleidingen betekent één aanspreekpunt voor al uw transport- en logistieke opleidingen. Wij beschikken over 2 praktijkopleidingscentra van ieder 5.000 m2 in Zwolle en Ermelo en vestiging in Lelystad, waar uw kandidaten altijd een kwalitatief hoogwaardige opleiding volgen, met de zekerheid na de opleiding over de beste papieren te beschikken. Tevens verzorgen in heel Nederland opleidingen op locatie en incompany.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Zowel binnen als buiten de onderneming is Van Buuren Opleidingen actief voor een beter sociaal milieu. Duurzaam bouwen, groen label auto's en vrachtauto's zijn het beleid.

Als één van de grootste rijscholen in Nederland zijn we graag verantwoord bezig. De technische ontwikkelingen op het gebied van CO² uitstoot gaan snel. Om deze reden verversen wij ons complete wagenpark om de twee à drie jaar. Of het nou de personenauto is, Volkswagen Bluemotion, die wij vanaf 2022   veelal gaan vervangen voor electrische voertuigen VW ID3, electrische scooters en een ( vrachtauto) bedrijfswagen park wat van EURO 6 motoren is voorzien.  De laatste  en schoonste techniek. 

Onze panden zijn allen voorzien van LED verlichting , aardwarmte en totaal (600) zonnepanelen. 

Zo draagt Van Buuren Opleidingen vele sportieve verenigingen en maatschappelijk betrokken organisaties uit meerdere provincies een warm hart toe. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij de organisatie van activiteiten op het gebied van verkeersveiligheid en ondernemerschap.

Van Buuren is in 2009 verkozen tot onderneming van het jaar. 

Lesvoertuig en theorielokaal 60-er jaren

Lesvoertuig en entree kantoor anno nu

Stel geheel vrijblijvend een vraag:

*
*
*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

Over ons

  • Sinds 1964
  • Professioneel team
  • 100 instructeurs-docenten
  • Landelijke dekking
  • Brede opleider
  • Klant is echt koning

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3607 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan