Over Van Buuren Opleidingen

Betrouwbaar en deskundig

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks werken bij van Buuren tussen de 120 - 140 professionals aan het opleiden en instrueren van mensen.

 

Kwaliteit

Van Buuren Opleidingen is aangesloten bij alle belangrijke  brancheorganisaties. Daarnaast is ons opleidingsbedrijf erkend door STL, het CRKBO en diverse scholingsfondsen. Onze docenten worden elk kwartaal getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals u ziet staat kwaliteit bij Van Buuren Opleidingen hoog in het vaandel.

 

Succesvolle onderneming

Het succes van onze school en onze omvang zijn te danken aan de prijs- kwaliteit verhouding van de opleidingen, persoonlijke aandacht, een extra stap doen voor onze klanten en een professionele begeleiding. Sinds 1964 gingen meer dan 100.000 geslaagden je voor !   Van Buuren staat in de    top 3 van grootste opleiders van Nederland (bron CBR 2019)

Daarom, Van Buuren Opleidingen, de rijschool waar je sneller slaagt en dus goedkoper uit bent!

Samenwerken

Samenwerken is voor Van Buuren Opleidingen het sleutelwoord; al tientallen jaren verbinden wij partijen met elkaar. Een recent voorbeeld is het ontstaan van het CTL: Centrum voor Transport en Logistiek. Een samenwerkingsverband tussen ROC Landstede en Van Buuren Opleidingen, waarbij het onderwijs, bedrijfsleven en opleider elkaar vinden.

Van Buuren Opleidingen betekent één aanspreekpunt voor al uw transport- en logistieke opleidingen. Wij beschikken over 2 praktijkopleidingscentra van ieder 5.000 m2 en een aantal filialen in Midden- en Noord Nederland waar uw kandidaten altijd een kwalitatief hoogwaardige opleiding volgen, met de zekerheid na de opleiding over de beste papieren te beschikken. Tevens verzorgen in heel Nederland opleidingen op locatie en incompany.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zowel binnen als buiten de onderneming is Van Buuren Opleidingen actief voor een beter sociaal milieu. Duurzaam bouwen, groen label auto's en vrachtauto's zijn het beleid. Zo draagt Van Buuren Opleidingen vele sportieve verenigingen en maatschappelijk betrokken organisaties uit meerdere provincies een warm hart toe. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij de organisatie van activiteiten op het gebied van verkeersveiligheid en ondernemerschap.

Van Buuren is in 2009 verkozen tot onderneming van het jaar. 

Lesvoertuig en theorielokaal 60-er jaren

Lesvoertuig en entree kantoor anno nu

Stel geheel vrijblijvend een vraag:

*
*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

Over ons

  • Sinds 1964
  • Professioneel team
  • 100 instructeurs-docenten
  • Landelijke dekking
  • Brede opleider
  • Klant is echt koning

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

8.7
op basis van 2734 reviews
98% van de klanten beveelt ons aan