Carrièredagen

Word vrachtautochauffeur of rijinstructeur!

Maak kennis met jouw droombaan

2022 staat in het teken van het worden van chauffeur of instructeur! Van Buuren Opleidingen organiseert elke maand 2 ‘carrièredagen’ waar wij samen met Vrachtbaan je een kijkje in de keuken bieden. Op verschillende momenten per maand laten we 2 beroepen zien: chauffeur (vrachtauto en bus) en rijinstructeur! Lijkt dit je fantastisch en/of misschien ben je wel toe aan een switch in je carrière, kom dan op 1 van deze dagen bij ons langs!

Je kunt alles te weten komen over het vak als vrachtwagenchauffeur! Er is in beide branches, dus zowel in de transport als in de rijinstructie, veel werkgelegenheid. Door je opleiding via Van Buuren Opleidingen of Vrachtbaan te laten lopen, kunnen wij je wellicht een baangarantie aanbieden!

Iedereen is welkom bij deze bijeenkomsten; jong en oud, leeftijd is géén issue (mits je 18 jaar of ouder bent).

Wil je alvast wat meer informatie op doen over het traject om als vrachtwagenchauffeur aan het werk te gaan, kijk dan op de website van Vrachtbaan; klik hier.

Wil je alvast meer informatie over rijinstructeur worden? Klik dan hier.

Informatie avond

De informatie wordt gegeven op de zogeheten informatie avonden. Om vrachtautochauffeur te worden, klik hier voor de data.

De informatie en data van de informatie avond voor rijinstructeurs, vind je als je hier klikt.

Zien wij je binnenkort? Hopelijk tot snel!

gluren bij de bu(u)ren

Over ons

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 120 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.