Rijschool Emmeloord

Lessen bij Van Buuren Opleidingen Emmeloord

Bromfiets of scooterrijles bij rijschool Van Buuren Opleidingen in Emmeloord
Ben jij 15,5 jaar? Dan kun je beginnen met je bromfietstheorie…. Heerlijk op de bromfiets naar school of naar het centrum van Emmeloord rijden of gewoon lekker naar je vrienden! Je hebt het bromfietsrijbewijs zo gehaald bij rijschool Van Buuren Opleidingen in Emmeloord. We hebben hele goede aanbiedingen, klik hier voor de prijzen!

Haal je motorrijbewijs bij rijschool Van Buuren Opleidingen in Emmeloord
Altijd al je motorrijbewijs willen halen? Grijp je kans! Lekker toertochten maken, of juist snel naar je werk; wij leiden jou graag op voor het motorrijbewijs. Vanaf je 18e mag je al beginnen met het motorrijbewijs. Er is veel veranderd de laatste jaren, klik hier om hier meer over te lezen. We zien je graag bij Van Buuren Opleidingen in Emmeloord.

Snel je autorijbewijs halen in Emmeloord
Vanaf dat je 16,5 jaar bent, mag je beginnen met je autorijlessen bij rijschool Van Buuren Opleidingen in Emmeloord. Wij komen je ophalen waar jij wil; thuis, school, stage, vrienden etc.! Ga tijdens je rijlessen aan de slag met je theorie op een theorie opleiding bij Van Buuren Opleidingen in Emmeloord. Tijdens je praktijkrijlessen leren we je allemaal praktische extra skills, zoals door de McDrive, een parkeergarage, tanken, een city trip en een pechtech cursus (omgaan met eventueel pech onderweg). Dit is allemaal gratis bij rijschool Van Buuren Opleidingen. Meer informatie over al deze extra’s, die vind je hier.

BE aanhanger rijbewijs halen in Emmeloord
Rijbewijs E bij B in 1 dag, de opleidingsmogelijkheden bij van Buuren voor het E bij B rijbewijs:

  • Spoedopleiding BE in 1/2 dag en een spoedopleiding BE in 1 dag
  • Losse lessen en daarna examen in overleg

De spoedopleidingen duren tussen de 6-8 uur inclusief het CBR BE examen, de dag begint meestal om 08.00 uur.
Wil je een adviesles voor het rijbewijs BE afspreken? Dat kan, neem dan contact op met ons kantoor of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je! Meer info over dit rijbewijs vind je hier.

Haal je vrachtautorijbewijs C en CE bij de grootste transportopleider van Nederland
Heb jij een passie voor transport? Wil jij vrachtwagenchauffeur worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wordt je vrachtautochauffeur bij een transportbedrijf? Dan kun je vanaf je 17e al beginnen bij Van Buuren Opleidingen. Als je 18 bent, doe je dan examen. Ga je niet voor je werk/een bedrijf op de vrachtauto rijden? Dan mag je vanaf 21 jaar het vrachtautorijbewijs C en CE halen.

Bij Van Buuren Opleidingen rijden we met de nieuwste vrachtauto’s. We rijden met Scania, Daf en Volvo. Meer informatie over het Vrachtauto C rijbewijs, klik hier. Wil je meer info over het E achter C (vrachtauto met aanhanger) rijbewijs, klik dan hier.

Wil je graag vrachtwagenchauffeur worden en op zoek naar een baan? Wij hebben de mogelijkheid om jou een baangarantie aan te bieden! Wij organiseren wekelijks informatieavonden op de vestigingen Zwolle en Ermelo, op deze pagina vind je hier meer informatie over.

Voel de vrijheid en wordt touringcarchauffeur
Hou jij van reizen, ga je graag met mensen om en wil je dat terugzien in je werk? Word touringcar of lijndienst chauffeur! Het touringcarvervoer is voortdurend in ontwikkeling en er is een grote vraag naar goed opgeleide touringcarchauffeurs. Bij Van Buuren Opleidingen rijdt je de opleiding naar jouw eigen wensen. Wil je een spoedopleiding voor rijbewijs D, of heb je geen haast? Informeer naar de mogelijkheden, of klik hier voor meer info.

Trekker rijbewijs Tractor rijbewijs T halen?
Als je de openbare weg op gaat met een tractor dan moet je in het bezit zijn van een geldig tractorrijbewijs. Dan kan je halen op een voordelige manier bij Van Buuren Opleidingen.

Om het rijbewijs te halen moet je een theorie-examen doen, praktijklessen trekker volgen en een praktijkexamen bij het CBR afleggen. Wij rijden met 2 trekker combinaties in de regio. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Van Buuren of klik hier voor meer info.

gluren bij de bu(u)ren

Over ons

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 120 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.

Onze rijopleidingen

Wil je meer informatie over de Rijopleidingen? Klik dan hier.

Wil je meer informatie over onze Cursussen? Klik dan hier.

Wil je meer informatie over onze Instructeursopleidingen? Klik dan hier.