we houden van gratis!

Gratis extra's

voor een goede praktijkgerichte opleiding

Allemaal extra's

Op deze pagina lees je wat wij allemaal standaard doen bij een rijopleiding voor de personenauto. We gaan met je door de McDrive, tanken, op citytrip, mogen je ouders mee met rijles en nog veel meer! Allemaal extra skills. Dat vinden we heel gewoon, bij Van Buuren Opleidingen!

Citytrip, parkeergarage, tanken, McDrive: Standaard én gratis bij Van Buuren Opleidingen!

Wij zijn een praktische, servicegerichte opleider. Wij vinden het belangrijk dat wij opleiden om goed in het verkeer te kunnen functioneren. Dus niet alleen voor het roze pasje, maar wij gaan verder! En dat allemaal als extra gratis service!

Citytrip
Uit ervaring weten wij dat het spannend is als je voor het eerst met je rijbewijs op zak naar een grote stad gaat! Dat willen we met je oefenen! Standaard in je rijopleiding gaan we naar een grotere stad/plek dan je gewend bent om te rijden. Denk aan Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, etc.

Parkeergarage
En dan ben je in die stad en wil je parkeren in een parkeergarage… Super leerzaam, want daar moet je de hellingproef goed kunnen, op tijd stoppen bij de slagboom, niet te ver van de knop voor het kaartje gaan staan, etc! Veel waar je aan moet denken, dus wij vinden het belangrijk om je goed op weg te helpen, zodat je met je rijbewijs je zeker voelt in het verkeer en dus ook de parkeergarage.

Tanken
Tanken is ook belangrijk om te kunnen met eenmaal het rijbewijs op zak! Daar komt nog best wat bij kijken; aan welke kant zit de tankdop, hoe dicht moet ik bij de tank staan, hoe werkt het betalen, wat betekent ‘afslaan’ ? Ook dat gaan we met je oefenen!

McDrive
Net als een parkeergarage, moet je bij de McDrive ook door een smalle ‘weg’, moet je langzaam rijden, de koppeling goed onder controle hebben, op tijd stoppen bij de paal en moet je ook nog tegen de paal praten! Hoe leuk is het om tijdens je rijopleiding door de McDrive te rijden!! En super leerzaam. Bestellen kan uiteraard, wel op eigen kosten ;-).

Klinkt goed toch?

Plan hieronder vrijblijvend je adviesles.

Rentevrij gespreid betalen

Rijlessen is heel leuk, maar er zit ook een prijskaartje aan. Wij als Van Buuren Opleidingen willen het jou zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Als je begint bij ons met je rijopleiding, kun je op je lesovereenkomst aangeven hoe je wilt betalen.

Dat kan uiteraard in 1 keer, maar je mag ook in termijnen betalen. Rentevrij! Je betaalt alleen eenmalig administratiekosten.

Ouders/verzorgers mee tijdens rijles

Wil je als ouder/verzorger/begeleider graag een keer meerijden met de rijles van je kind? Dat kan!

Je kunt bij de instructeur aangeven dat je graag wil meerijden en bespreken wanneer dat mogelijk is. Zo krijg je een goede indruk wat je zoon/dochter allemaal leert, hoe het gaat met de lessen en hoe dat bij Van Buuren geregeld is. Wist je bijvoorbeeld dat wij de vorderingen van de les op een tablet verwerken en dat je zoon of dochter dit in zijn/haar persoonlijke omgeving (klantportaal) kan inzien? Super handig.

Het meerijden kost niets en is erg leuk om eens te doen! Zeker ook handig als je coach (/begeleider) wordt van je zoon of dochter als ze nog geen 18 zijn (zie 2toDrive)!

De wereld gaat voor je open

Autorijbewijs

Ben je 16 jaar of ouder en sta je te popelen om te beginnen met je rijbewijs B? Vanaf 16,5 jaar kun je bij Van Buuren Opleidingen beginnen om bijvoorbeeld in 10 dagen, 4, 6, of 8 weken je autorijbewijs B te halen!

Wij bestaan al meer dan 55 jaar en zijn de grootste erkende rijschool van Midden en Noord-Nederland.

Haal nu snel je rijbewijs! Niet voor niets is Van Buuren Opleidingen de rijschool met de meeste geslaagden voor het autorijbewijs B in jouw regio.