Automaat rijles

iedereen kan leren autorijden

Praktijk rijles automaat

Steeds meer mensen kiezen voor rijles in een automaat. Het rijdt ontspannen en in steeds meer auto’s is een automaat ingebouwd. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking is automaat rijden een uitkomst.

Onze automaten zijn uitgerust met aanpassingen, zodat voor iedere beperking een oplossing aanwezig is.

Van Buuren Opleidingen heeft al vele jaren ervaring in automaat rijles. En we weten daarom, omdat je niet hoeft te leren schakelen, dat je bij rijles in een automaat minder lessen nodig hebt.

Voordat je het praktijkexamen aflegt, moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

standaard of spoed

Rijopleiding automaat

Uiteraard is het met de rijlessen in de automaat ook mogelijk om deze opleiding te volgen in een standaard- of snelle opleiding.

Wil je graag een 1e rijles afspreken? Klik dan op onderstaande button om je adviesles in te plannen. Let wel op dat je kiest voor de automaat!

Je betaalt geen toeslag op de automaatlessen! Indien je op de aangepaste automaat rijdt, vragen we een kleine toeslag.

De wereld gaat voor je open

Autorijbewijs

Ben je 16 jaar of ouder en sta je te popelen om te beginnen met je rijbewijs B? Vanaf 16,5 jaar kun je bij Van Buuren Opleidingen beginnen om bijvoorbeeld in 10 dagen, 4, 6, of 8 weken je autorijbewijs B te halen!

Wij bestaan al meer dan 55 jaar en zijn de grootste erkende rijschool van Midden en Noord-Nederland.

Haal nu snel je rijbewijs! Niet voor niets is Van Buuren Opleidingen de rijschool met de meeste geslaagden voor het autorijbewijs B in jouw regio.