Scooter / brommer theorie halen

Waarom een theoriecursus voor de scooter?

Om het bromfiets rijbewijs te kunnen halen, heb je een bromfietstheoriecertificaat nodig. Om goed voorbereid, met de beste kans van slagen, op het  theorie-examen aan te komen is een theoriecursus volgen de beste keuze!  Vanaf 15,5 jaar mag je examen doen voor de bromfietstheorie.

Het voordeel van  theorieles is dat je alle benodigde kennis opdoet, je examens oefent en vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt. Bovendien is het een stuk gezelliger dan alleen (thuis) studeren.

Theorie online of klassikale theorie

We hebben verschillende opleidingen voor de theorie. Zo is er een online variant en een klassikale variant.

Theorie online
We bieden een online theorie opleiding aan. Lekker vanuit je eigen omgeving je theorie leren; ideaal toch?  De opleiding is op verschillende dagen gepland in 4 momenten van 2 à 3 uur. Zo heb je niet teveel informatie in 1 keer en kun je het goed onthouden.

Van te voren krijg je alle informatie per mail die je nodig hebt om meteen in te kunnen loggen als de opleiding begint.

Klassikale theorie
We hebben ook onze 'old school' klassikale opleiding. Zit je liever in de klas met mensen om je heen? Kun je je thuis niet goed concentreren? Dan is de klassikale opleiding iets voor jou.

Onze klassikale opleiding is 1 zaterdag + een doordeweekse avond. Wil je wat meer oefenen, dan kun je een extra avond theorie volgen. Wil je liever alleen de zaterdag, dan kan dat ook. Heb je zaterdags geen tijd en wil je tóch graag oefenen voor de theorie, dan kun je 2 avonden volgen. Zo is er altijd een opleiding die bij jou past!

 

Persoonlijke coach

 Je ontvangt  een aantal dagen voor de 1e cursusdag  van 1 van onze theoriedocenten - jouw persoonlijke coach - tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de cursus en het theorie-examen. Heb je bij ons een e-learningcode aangevraagd? Dan kan de docent precies zien waar je moeite mee hebt en kan jou daar mee helpen. Een aantal dagen voor het examen ontvang je nog een mail met daarin de laatste tips voor het examen. 

Zo ben  je perfect voorbereid voor het scooter theorie-examen!  Wij reserveren voor jou het theorie-examen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Wil jij je aanmelden voor de theorie of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Individuele theorieles

De theorie opleiding is ook mogelijk in privéles, voor bijvoorbeeld moeilijk lerende of anderstaligen.  We bieden dit aan op al onze vestigingen.

Theorieboeken.nl

Als je bij Van Buuren Opleidingen de theorieopleiding volgt, kun je een online theorieboek + examentraining krijgen twee weken voor je op examen gaat. Je kunt ook kiezen om te leren uit een boekenset en deze ieder moment ophalen op onze vestiging, of bestellen op onderstaande site. Het is verstandig om de theorie al te leren voordat je op cursus gaat, zodat goed voorbereid bent voor de theorie opleiding scooter theorie. 


Wil je geen scooter theorieles volgen en morgen zelf al beginnen met leren voor je theorie-examen ?  Bestel dan je theorieboeken  online, bij de Van Buuren shop (klik hier).  Vandaag besteld, morgen in huis !  Veel succes alvast. 

Pechvogel garantie

Wij geloven dat je het theorie-examen in 1 keer kunt halen als je de klassikale cursussen volgt. Zak je toch, dan mag je voor niks de opleiding bromfiets theorie nog één keer volgen. Je betaalt dan alleen je boeken (eventueel) en het herexamen!

Bromfiets Theorie

  • Theorie in 1 dag
  • Goede docenten
  • Pechvogel garantie
  • Op alle VB vestigingen mogelijk
  • Snel geslaagd
  • Je krijgt een persoonlijke coach

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan