Auto theorie halen

Boek direct je theorieopleiding!

Klik op onderstaande knop om direct je theorieopleiding in te plannen. Maar   let op : 

  • Kun je een dag of avond niet op de cursus komen, dan kun je - nadat je op boek hebt geklikt - het vinkje uitzetten bij de dagen dat je niet kunt. Houd er wel rekening mee dat de prijs hetzelfde blijft, ongeacht hoeveel lessen je aanwezig bent.
  • Het kan zijn dat je niet aansluitend een theorie-examen kunt doen, gezien de lange wachttijden op dit moment. Wij nemen contact met jou op om een examen met je in te plannen.
  • Je schrijft je in voor de theorieopleiding met een online lesboek, persoonlijke coach    en een theorie-examen, voor €180,-.
*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

Waarom een theorieopleiding?

De autotheorie is heel belangrijk. Om goed met je autorijlessen aan de slag te gaan, is het verstandig om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de verkeersregels. Om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen, wat tegenwoordig best wel lastig is, kun je bij Van Buuren de theorie opleiding volgen. 

Verhoog je kans van slagen

Het voordeel van een theorie opleiding is dat je alle benodigde kennis opdoet en vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt. De manier van examineren van het CBR is best wel lastig, wij oefenen tijdens de (snelle) theorieopleiding ook alle theorie-examens. Uiteraard is het ook  gezelliger dan alleen (thuis) studeren. 

Theorie online en klassikaal

We hebben verschillende opleidingen voor de theorie. Zo is er een online variant en een klassikale variant.

Theorie online
We bieden een online theorie opleiding aan. Lekker vanuit je eigen omgeving je theorie leren; ideaal toch?  Je krijgt gewoon 'live'  les van een docent, dus tussendoor vragen stellen is mogelijk. De opleiding is op verschillende dagen gepland; 4 keer 3,5 uur les. Zo heb je niet teveel informatie in 1 keer en kun je het goed onthouden.

Van te voren krijg je alle informatie per mail die je nodig hebt om meteen in te kunnen loggen als de opleiding begint.

Klassikale theorie
We hebben ook onze 'old school' klassikale opleiding. Zit je liever in de klas met mensen om je heen? Kun je je thuis niet goed concentreren? Dan is de klassikale opleiding iets voor jou.

Onze klassikale opleiding is 1 zaterdag + een doordeweekse avond. Wil je wat meer oefenen, dan kun je een extra avond theorie volgen. Wil je liever alleen de zaterdag, dan kan dat ook. Heb je zaterdags geen tijd en wil je tóch graag oefenen voor de theorie, dan kun je 2 avonden volgen. Zo is er altijd een opleiding die bij jou past!

Persoonlijke coach

 Je ontvangt  een aantal dagen voor de 1e cursusdag  van 1 van onze theoriedocenten - jouw persoonlijke coach - tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de cursus en het theorie-examen. Heb je bij ons een e-learningcode aangevraagd? Dan kan de docent precies zien waar je moeite mee hebt en kan jou daar mee helpen. Je kunt ook dingen vragen aan de docent. Een aantal dagen voor het examen ontvang je nog een mail met daarin de laatste tips voor het examen.  Zo ben  je perfect voorbereid voor het auto theorie-examen!  Wij reserveren voor jou het auto examen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Wil je meteen je 1e autorijles inplannen? Klik op onderstaande button en vul het formulier in.

Individuele theorieles

De theorie opleiding is ook mogelijk in privéles, voor bijvoorbeeld moeilijk lerende of anderstaligen.  Dit is mogelijk op elke vestiging.

Theorie leren; e-learning en theorieboeken.nl

Je kunt bij ons een e-learningcode aanschaffen om je theorie te leren. Je krijgt dan een digitaal boek, met digitale oefenexamens. Deze code krijg je  via de mail en is 3 maanden geldig.

Wil je geen cursus volgen en morgen zelf al beginnen met leren voor je theorie examen ? Je kunt dan ook alleen kiezen voor de e-learningcode. Liever uit boeken leren? Dat kan ook! Je kunt deze op iedere vestiging aanschaffen, maar je kunt ook online bestellen.  Bestel dan je theorieboeken  online, bij de van Buuren shop ( klik hier).  Vandaag besteld, morgen in huis !  Veel succes alvast.

Personenauto theorie

  • Goede docenten
  • Korte, snelle cursus
  • Pechvogelgarantie
  • Inclusief examentraining
  • Op alle VB vestigingen mogelijk
  • Je krijgt een persoonlijke coach

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan