Spoed rijopleiding

Spoedcursus auto

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze tien- of vijftiendaagse spoed rijopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst een afspraak voor een adviesles. Op dit moment is de wachttijd voor examens erg lang en is het dus niet mogelijk om snel af te rijden. Een adviesles plannen kan altijd; op het moment dat we examens beschikbaar hebben,  kunnen we de spoedopleiding aansluitend aan het  examen met je inplannen.

Theorie

Mocht je de spoedopleiding willen rijden, dan is het belangrijk dat voor je begint, je de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en het examen aanvragen. Mocht je deze dan niet in een keer halen, heb je nog genoeg tijd om dit voor de praktijk te behalen.

Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Intest

Tijdens deze anderhalf uur durende intest krijgt de begeleidend instructeur inzicht in hoe snel je het oppakt. Na deze intest krijg je een lesadvies op maat. Ook wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld twee uur achter elkaar rijden of liever vier? Rijd je graag overdag of liever ‘s avonds? Na de intest is het voor jou duidelijk hoeveel je versnelde rijopleiding gaat kosten en wanneer alle lessen plaatsvinden. Ook wordt er direct een afspraak gemaakt voor je tussentijdse toets (indien je dit hebt aangevraagd) en examen.

Voordelen versnelde rijopleiding

De spoed rijopleiding biedt verschillende voordelen. Hij staat bekend om de zeer hoge slagingspercentages. Daarnaast weet je direct na de intest waar je aan toe bent. De kosten van je rijopleiding zijn bekend en er wordt direct afgesproken wanneer je af mag rijden. Het grootste voordeel van deze spoed rijopleiding is dat je super snel, in 10 of 15 dagen, je rijbewijs haalt.

In de zomer met spoed halen ?

Wil je graag in de zomervakantie je rijbewijs halen?    Dan hebben wij daar de van Buuren zomer 10 daagse voor, klik hier voor meer info

Boek zelf online je intest!

Wil je snel starten met de versnelde rijopleiding? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en boek zelf je intest!

1e rijles auto

  • Wil je een 1e rijles volgen?
  • Een op maat gesneden advies?
  • Dat kan, boek je 1e rijles nu online!

Personenauto Spoedopleiding

  • Neem een intake rijles
  • Krijg geheel vrijblijvend een persoonlijk lesadvies
  • Er wordt niet gerookt
  • Nooit teveel lessen
  • Behaal in korte tijd het rijbewijs!
  • Ouders kunnen een les meerijden

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3525 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan