Autorijlessen volgen

Aanmelden Autoproefles

Standaard autorijles

Heb je geen haast met je rijbewijs maar je wilt al wel vast beginnen met je autorijlessen? Dan is onze standaard rijopleiding iets voor jou! Tijdens deze rijopleiding bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week volgt. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles te volgen, één rijles duurt 60 minuten. Je kunt er voor kiezen om 1, 1,5  of 2 uur achter elkaar per les te rijden. Het is mogelijk om direct het CBR praktijkexamen vast te leggen.

Sneller

Wil je graag meerdere keren per week auttorijles volgen maar geen spoedopleiding volgen? Je kunt je rijbewijs  in 4, 6 of 8 weken halen. Tijdens deze rijopleiding les je meerdere keren per week en is het mogelijk deze opleiding te volgen zonder intest/intake. Dus gewoon beginnen ! Wel kan er afhankelijk van jouw wensen al een praktijkexamen geboekt worden. 

Meerijden met de rijles?

Wil je als ouder/verzorger/begeleider graag een keer meerijden met de rijles van je zoon of dochter? Dat kan! 

Je kunt  bij de instructeur aangeven dat je graag wil meerijden en bespreken wanneer dat mogelijk is. Zo  krijg je een goede indruk wat je zoon /dochter  allemaal leert, hoe het gaat met de lessen en hoe dat bij Van Buuren geregeld is. Wist u bijvoorbeeld dat wij de vorderingen van de les op een tablet verwerken en dat je zoon of dochter dit op een app kan inzien? Super handig.

Het meerijden kost niets en is erg leuk om eens te doen! Zeker ook handig als je coach (/begeleider) wordt van je zoon of dochter als ze nog geen 18 zijn (zie  2toDrive)!

Gratis Video Toets bij pakketten

Bij  de pakketten zit naast het praktijkexamen ook een Video Toets, gratis!  We gaan een Video Toets met je rijden in onze speciale video-auto. Met dit advies zijn wij er van overtuigd dat je in 1 keer kunt slagen! 

Na het rijden van de Video Toets  ontvang je het adviesformulier met daarin de score uitslagen van de adviseur. Hierop kun je precies zien wat je sterke punten zijn en waar je eventueel nog aan moet werken. Ook kun je de beelden van de gereden videotoets mee naar huis nemen op een SD kaart. Zo kun je je prestaties ook laten zien aan bijvoorbeeld je ouders. 

Spoedopleiding ?

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze tien- of vijftiendaagse spoed rijopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst een afspraak voor een intest.

Theorie
Mocht je de spoedopleiding willen rijden, dan is het belangrijk dat voor je begint, je de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en het examen aanvragen. Mocht je deze dan niet in een keer halen, heb je nog genoeg tijd om dit voor de praktijk te behalen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Intest
Tijdens deze anderhalf uur durende intest krijgt de  instructeur inzicht in hoe snel je het oppakt. Na deze intest krijg je een lesadvies op maat. Ook wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld twee uur achter elkaar rijden of liever vier? Rijd je graag overdag of liever ‘s avonds? Na de intest is het voor jou duidelijk hoeveel je versnelde rijopleiding gaat kosten en wanneer alle lessen en praktijkexamen plaatsvinden. 

Garantiepakket autorijbewijs

Je kunt bij alle soorten opleidingen, van standaard tot spoed, ook  kiezen voor een garantiepakket. Ons garantiepakket voor rijbewijs B is uniek in de regio. Omdat wij geloven in onze aanpak kunnen wij jou een examengarantie geven bij je autorijles!

Met ons garantiepakket kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je autorijopleiding. Als je tussen de 12 en 18 uur gereden hebt, ontvang je een advies op maat voor het aantal uren autorijles wat je nog nodig hebt voor het praktijkexamen. We gaan een Video Toets met je rijden in onze speciale video-auto. Met dit advies zijn wij er van overtuigd dat je in 1 keer kunt slagen! Mocht je dan toch voor je examen zakken, dan betalen wij EENMALIG een herexamen voor je t.w.v. € 260,-.

Voor wie ? Iedereen komt in aanmerking voor ons garantiepakket.  Twijfel je nog? Vraag dan gerust een proef autorijles aan.

Nu zelf je eerste autorijles online boeken!

Wil je snel starten met je rijlessen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en boek zelf je eerste autorijles.

Geef aan in welke provincie je rijles wil volgen en schrijf je in. Daarna ontvang je van ons een bevestigingsmail met een link naar jouw online omgeving. Kies na het inloggen de datum dat het jou het beste uitkomt en je eerste les staat gepland! 

Proefles auto

0,00
 • Wil je een (gratis) proefles volgen ?
 • Een op maat gesneden advies ?
 • Dat kan, boek je proefles nu online !
 • Geen verplichtingen!
 • Gratis bij een volledige rijopleiding (niet geldig i.c.m. een actiepakket)

Autorijbewijs halen

1166,50
 • Op je 16e beginnen
 • Vaste instructeur garantie
 • Examengarantie
 • Super flexibel betalen
 • Lessen, waar en wanneer jij wil

Personenauto Praktijk

 • Nooit teveel lessen
 • Door de beste instructeurs
 • Altijd actie pakketten!
 • Er wordt niet gerookt
 • Online alles bijhouden met je APP
 • Ouders kunnen een les meerijden
 • De grootste opleider uit de regio

Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400

Klantwaardering

8,6
op basis van 2090 reviews
99% van de klanten beveelt ons aan