Autorijlessen volgen

Standaard autorijles

Heb je geen haast met je rijbewijs maar je wilt al wel vast beginnen met je autorijlessen? Dan is onze standaard rijopleiding iets voor jou! Tijdens deze rijopleiding bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week volgt. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles te volgen.  Het is mogelijk om direct het CBR praktijkexamen vast te leggen.

Ophalen vanaf school, stage of werk mogelijk!

Wil je in een tussenuur lessen, of net na je school, stage of werk? Of ben je bij een vriend/vriendin/opa/oma? Wij komen je ook daar ophalen voor je autorijlessen! Spreek dit af met je rij-instructeur en les waar en wanneer het jou het beste uitkomt!

Wil je weten of we jou ook ophalen in jouw woonplaats? Kijk hier op onze contactpagina en klik op de vestiging bij jou in de buurt. Daar op de pagina lees je waar wij je komen ophalen. 

Gratis extra's

Wij zijn een praktische rijschool en vinden het erg belangrijk dat jij  goed wordt opgeleid voor je rijbewijs, maar ook voor daarna. Wij leren je rijden in parkeergarages,  doen een citytrip met je, geven een pech onderweg cursus én gaan met je door de McDrive. Allemaal gratis!   Lees op deze pagina meer over deze gratis extra skills.

Meerijden met de rijles?

Wil je als ouder/verzorger/begeleider graag een keer meerijden met de rijles van je zoon of dochter? Dat kan! 

Je kunt  bij de instructeur aangeven dat je graag wil meerijden en bespreken wanneer dat mogelijk is. Zo  krijg je een goede indruk wat je zoon /dochter  allemaal leert, hoe het gaat met de lessen en hoe dat bij Van Buuren geregeld is. Wist je bijvoorbeeld dat wij de vorderingen van de les op een tablet verwerken en dat je zoon of dochter dit op een app kan inzien? Super handig.

Het meerijden kost niets en is erg leuk om eens te doen! Zeker ook handig als je coach (/begeleider) wordt van je zoon of dochter als ze nog geen 18 zijn (zie  2toDrive)!

Nu zelf je eerste autorijles online boeken!

1e rijles auto

  • Wil je een 1e rijles volgen?
  • Een op maat gesneden advies?
  • Dat kan, boek je 1e rijles nu online!

Spoedopleiding ?

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze tien- of vijftiendaagse spoed rijopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst een afspraak voor een intest.

Theorie
Mocht je de spoedopleiding willen rijden, dan is het belangrijk dat voor je begint, je de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en het examen aanvragen. Mocht je deze dan niet in een keer halen, heb je nog genoeg tijd om dit voor de praktijk te behalen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Intest
Tijdens deze anderhalf uur durende intest krijgt de  instructeur inzicht in hoe snel je het oppakt. Na deze intest krijg je een lesadvies op maat. Ook wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld twee uur achter elkaar rijden of liever vier? Rijd je graag overdag of liever ‘s avonds? Na de intest is het voor jou duidelijk hoeveel je versnelde rijopleiding gaat kosten en wanneer alle lessen en praktijkexamen plaatsvinden. 

Personenauto Praktijk

  • Nooit teveel lessen
  • Door de beste instructeurs
  • Er wordt niet gerookt
  • Online alles inzien met je eigen omgeving
  • Ouders kunnen een les meerijden
  • De grootste opleider uit de regio

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,1
op basis van 3613 reviews
96% van de klanten beveelt ons aan