Nascholing - Code95

Landelijke totaal aanbieder code 95

Van Buuren Opleidingen is de grootste transportopleider voor de nascholing code 95 in Nederland. Een verplichting die je op een goede, praktische en voordelige manier wilt invullen! Daarom kiezen veel partijen voor Van Buuren Opleidingen. Zij kiezen voor goede trainingen, ervaren docenten vanuit de praktijk, ontzorging (organisatie en administratie), maatwerk en subsidie mogelijkheden voor de nascholing code 95. Van Buuren Opleidingen heeft met zo'n 150 nascholingsopleidingen voldoende in huis om je geheel te ontzorgen. Een groot aantal eigen docenten geeft ons de flexibiliteit om snel in jouw opleidingsbehoefte te kunnen voorzien. 

Nascholing code 95, in 1x goed geregeld! 

Ons opleidingsaanbod (direct te boeken)

Nascholing - Vrachtauto

Nascholing - Touringcar

Nascholing - Elearning

Zekerheidsplan voor bedrijven: Ontzorging van nascholing code 95

Heb je de nascholing code 95 er al op zitten? Of ben je op dit moment nog druk doende met het geregel van de nascholing code 95 voor jouw chauffeurs? Tot welke groep je ook behoort, de meest gehoorde opmerking over de code 95 gaat vooral over al het geregel erom heen en de vaak niet goed uitkomende kosten.


En dan te bedenken dat na de eerste ronde code 95, we alweer midden in een nieuwe cyclus van 5 jaar zitten. Om je alle administratieve en organisatorische rompslomp die daarbij komt kijken te besparen heeft Van Buuren Opleidingen voor jou dé oplossing: het Code 95 Zekerheidsplan.

En dit houdt in:

 • Rust binnen uw HR afdeling inzake Code 95
 • Niet onder tijdsdruk beslissingen te hoeven nemen
 •  Voordeliger Code 95 voor uw medewerkers
 • Liquiditeitsrust binnen uw organisatie, geen uitgavenpiek op nascholingsmomenten
 • De kosten verspreid over de totale looptijd 

Samen met jou brengen wij de nascholingsbehoefte voor de komende jaren in beeld, waarna wij de planning voor deze cyclus maken en centraal de nascholingsuren van jouw chauffeurs bijhouden. Dit alles natuurlijk in goed overleg met jou. Hierdoor ben je al vroegtijdig voor de komende jaren voorzien van de gewenste nascholingsplanning en daarbij behorende uitvoering voor het rijdend personeel.

Naast de standaardpakketten zoals in de productflyer is omschreven (zie onder om te downloaden) is het ook mogelijk om naar je eigen wens en behoefte het pakket aan te passen dan wel samen te stellen. Graag maakt één van onze opleidingsadviseurs een vrijblijvende afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.


Download hier de uitleg, productblad.

Online direct boeken

Je kunt bij Van Buuren direct jouw nascholingsdagen vast leggen. Dat kan met onze Online Agenda, hier staan alle opleidingen die beschikbaar zijn om direct te boeken. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld de theorie opleidingen voor de vrachtauto. Staat de nascholingscursus code 95 van jouw keuze er niet bij, stuur dan een email naar  nascholing@vanbuuren.nl  en wij helpen je verder.

Nascholing hoe, wat, waar ?

Als je een rijbewijs C hebt dat is afgegeven vóór 10 september 2009, had je voor de eerste periode van verplichte nascholing zeven jaar (i.p.v. vijf jaar) de tijd om aan de eis van 35 uur nascholing te voldoen.  Dit betekende dat je uiterlijk 9 september 2016 een geldige code 95 op het rijbewijs moest hebben.  Om vakbekwaam te blijven, moet iedere vijf jaar verplicht 35 uur aan nascholing gevolgd worden. Welke uren zijn gevolgd kun je nazien op de CBR site, klik op deze link:  https://mijn.cbr.nl

Nascholing binnen en dan ?

Als je de nascholingsuren hebt gevolgd, stuurt het CBR automatisch een Verklaring van nascholing (VVN) naar het RDW. Je ontvangt hiervan per mail bericht. Het is daarom belangrijk dat wij bij het aanmelden van nascholingscursussen je huidige e-mailadres hebben. 

Vervolgens kun je bij de gemeente de nascholing  code 95 op het rijbewijs verlengen met 5 jaar. In veel gevallen lopen de geldigheidsdatum van het rijbewijs en code 95 niet gelijk.

Voor het bijschrijven van de nascholing code 95 op een geldig rijbewijs heb je   geen  eigen verklaring nodig.

Nascholing bij Van Buuren

 • 80 opleidingen
 • Goede trainingen op maat
 • Ervaren praktijk docenten
 • Inzicht dankzij de online tool
 • Ook direct online te boeken
 • In company door heel Nederland

Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400

Klantwaardering

8,6
op basis van 2284 reviews
99% van de klanten beveelt ons aan