Nascholing - Code95

Landelijke totaal aanbieder code 95

Van Buuren Opleidingen is de grootste transportopleider voor de nascholing code 95 in Nederland. Een verplichting die u op een goede, praktische en voordelige manier wilt invullen! Daarom kiezen veel partijen voor Van Buuren Opleidingen. Zij kiezen voor goede trainingen, ervaren docenten vanuit de praktijk, ontzorging (organisatie en administratie), maatwerk en subsidie mogelijkheden voor de nascholing code 95. Van Buuren Opleidingen heeft met zo'n 150 nascholings opleidingen voldoende in huis om u geheel te ontzorgen. Een groot aantal eigen docenten geeft ons de flexibiliteit om snel in uw opleidingsbehoefte te kunnen voorzien. 

Nascholing code 95, in 1x goed geregeld ! 

Ons opleidingsaanbod ( direct te boeken)

Nascholing - vrachtauto

nascholing - touringcar

Online direct boeken

U kunt bij Van Buuren direct uw nascholingsdagen vast leggen. Dat kan met onze Online Agenda, hier staan alle opleidingen die beschikbaar zijn om direct te boeken. Staat de nascholingscursus code 95 van uw keuze er niet bij, stuur dan een email naar  nascholing@vanbuuren.nl  en wij helpen u verder.

Nascholing hoe, wat, waar ?

Als u een rijbewijs C heeft dat is afgegeven vóór 10 september 2009, krijgt u voor de eerste periode van verplichte nascholing zeven jaar (i.p.v. vijf jaar) de tijd om aan de eis van 35 uur nascholing te voldoen.  Dit betekent dat u uiterlijk 9 september 2016 een geldige code 95 op het rijbewijs moet hebben.  Om vakbekwaam te blijven, moet iedere vijf jaar verplicht 35 uur aan nascholing gevolgd worden. Welke uren zijn gevolgd kunt u nazien op de CBR site, klik op deze link:  https://mijn.cbr.nl

Nascholing binnen en dan ?

Als u de nascholingsuren heeft gevolgd, stuurt het CBR automatisch een Verklaring van nascholing (VVN) naar de RDW. U ontvangt hiervan per mail bericht. Het is daarom belangrijk dat wij bij het aanmelden van nascholingscursussen uw huidige mailadres hebben. 

Vervolgens kunt u bij de gemeente de nascholing  code 95 op het rijbewijs verlengen met 5 jaar. In veel gevallen lopen de geldigheidsdatum van het rijbewijs en code 95 niet gelijk.

Voor het bijschrijven van de nascholing code 95 op een geldig rijbewijs heeft u geen  eigen verklaring nodig.

Zekerheidsplan nascholing

Heeft u de nascholing code 95 er al op zitten ? Of bent u op dit moment nog druk doende met het geregel van de nascholing code 95 voor uw chauffeurs? Tot welke groep u ook behoort, de meest gehoorde opmerking over de code 95 gaat vooral over al het geregel erom heen en de vaak niet goed uitkomende kosten.

En dan te bedenken dat na de eerste ronde code 95 er ook al weer een nieuwe cyclus van 5 jaar aan zit te komen. Om u alle administratieve en organisatorische rompslomp die daarbij komt kijken te besparen heeft Van Buuren Opleidingen voor u dé oplossing: het Code 95 Zekerheidsplan.

Samen met u brengen wij de nascholingsbehoefte voor de komende 5 jaar in beeld, waarna wij de planning voor deze komende 5 jaren maken en centraal de nascholingsuren van uw chauffeurs bijhouden. Dit alles natuurlijk in goed overleg met u. Hierdoor bent u al vroegtijdig voor de komende 5 jaren voorzien van de gewenste nascholingsplanning en daarbij behorende uitvoering voor uw rijdend personeel.

Naast de standaardpakketten zoals in de productflyer is omschreven (zie onder om te downloaden) is het ook mogelijk om naar uw eigen wens en behoefte het pakket aan te passen dan wel samen te stellen. Graag maakt één van onze opleidingsadviseurs een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Download hier de uitleg, productblad.

Nascholing bij Van Buuren

  • 80 opleidingen
  • Goede trainingen op maat
  • Ervaren praktijk docenten
  • Inzicht dankzij de online tool
  • Ook direct online te boeken
  • In company door heel Nederland

Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400

Klantwaardering

8,6
op basis van 1834 reviews
98% van de klanten beveelt ons aan