Instructeursopleidingen

Een opleiding vanuit de praktijk!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging ?  Ga je graag met mensen om? Vind je het leuk om mensen iets te leren en veel op de weg te zijn? Dan is een opleiding tot    rijinstructeur misschien iets voor jou!

Van Buuren opleidingen verzorgt opleidingen tot rijinstructeur voor alle categorieën. Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is de     opleiding  altijd een goede investering!

Klik op onderstaande links om snel meer informatie te vinden over rijinstructeur worden voor de gewenste categorie.

Startdata

Voor alle startdata klik hier.

Gratis informatie avond en intake

Graag nodigen wij je uit op onze informatie avond om alles te kunnen vertellen over dit leuke beroep! Klik op onderstaande button om je gratis en vrijblijvend in te schrijven. Meer informatie hierover vind je ook op deze pagina.

Uniek bij Van Buuren!

Van Buuren Opleidingen heeft als enige opleider in Nederland ook eigen rijscholen naast de rijinstructeuropleiding. Dit biedt je als voordeel dat je niet op zoek hoeft naar een stageplaats. Je  kunt gewoon bij Van Buuren terecht. Informeer naar onze Stagegarantie!

Verder verzorgen wij ook oefenlessen.    Dè manier om je manier van lesgeven naar perfectie te brengen en je slagingskans enorm te vergroten.

 

Bijscholing WRM nodig?

Ben je al rijinstructeur en verloopt je  WRM pas   binnenkort? Ook dan biedt Van Buuren je verschillende theoriecursussen en praktijklessen om  op een leuke   en leerzame manier    je  verplichte uren te volgen.  Kijk voor meer informatie  hier

Direct een cursus  boeken?  Klik dan op de button hiernaast.

Bekijk onze brochure

Via onderstaande link kun je onze brochure downloaden. Hier staat alle informatie omtrent elk instructiebewijs en ook de kosten.

Brochure Van Buuren Instructeursopleidingen

Instructeurs opleiding

  • Wij zijn praktijkmensen
  • Opleiding binnen een rijschool
  • Zaterdag- en dagcursus mogelijk
  • Ook op zaterdag mogelijk
  • In termijnen betalen
  • Hoog slagingspercentage
  • Erkend door het LBVI
  • Gratis intake/advies
  • Goedkoopste van NL

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan