Kom werken in de transport!

wij geven een baangarantie

Geef je op voor je transportrijbewijs

We hebben allemaal te maken met transport. Boodschappen in de supermarkten, pakketjes of compleet nieuwe huisinrichtingen netjes bij je thuis. Dat was niet mogelijk zonder chauffeurs!

Dit leuke vak is voor mensen die graag op de weg zijn, die genieten van het hele land (of buitenland) doorgaan om spullen af te leveren, maar ook voor mensen die het leuk vinden om een praatje te maken met de klant.

Veel mogelijkheden in transport

Wil je alleen in Nederland rijden? Dan kan dat. Wil je alleen op een bakwagen rijden? Dan kan dat. Wil je juist op de grootst mogelijke combinatie rijden? Dat kan ook! Parttime of fulltime; er zijn enorm veel mogelijkheden.

Transportbedrijven zijn heel hard op zoek naar nieuwe chauffeurs en staan te springen om enthousiaste mensen zoals jij. En geen transportbedrijf is hetzelfde; er zijn veel verschillende manieren van transport. We zoeken daarom samen met jou naar een geschikt bedrijf die bij jouw wensen past.

Altijd al gedroomd van een baan als chauffeur? Zet nu de eerste stap en neem contact met ons op!

Waarom Van Buuren?

Van Buuren Opleidingen is de grootste opleider in de regio en heeft goede contacten met verschillende transportbedrijven. Ideaal dus om bij ons je opleiding te volgen. We zitten “dicht bij het vuur”!

Daarnaast nog veel meer voordelen:

  • Plan je adviesles alvast online. Klik hier.
  • Persoonlijk advies
  • Vaste instructeur. Of wisselen van instructeur bij geen klik.
  • Spoedopleiding
  • Praktische rijschool
  • Baangarantie bij een super leuk transportbedrijf

Nog geen theorie? Ook hierbij helpen we je graag en kun je bij ons snel je theorie halen, met onze theorieopleiding. Klik op onderstaande button voor meer informatie hierover.

gluren bij de bu(u)ren

Over ons

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 120 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.