Subsidies bij Van Buuren Opleidingen

Subsidiemogelijkheden

Een van de speerpunten van Van Buuren Opleidingen is het aanbieden van subsidiemogelijkheden binnen zoveel mogelijk branches. Ook voor uw bedrijf kan dat betekenen dat u bijna kostenneutraal kunt opleiden. Informeer geheel vrijblijvend bij een van onze opleidingen coordinatoren!

Voordelig nieuwe chauffeurs opleiden

In een tijd waarin het steeds lastiger is goed gemotiveerde en bekwame chauffeurs te vinden, heeft Van Buuren Opleidingen een nieuw initiatief gestart: Van Buuren Personeelsdiensten.

Wij werven en selecteren de juiste kandidaten en zorgen binnen 3 maanden voor alle benodigde papieren. Binnen deze periode lopen de kandidaten bij u op het bedrijf mee zodat zij het bedrijf goed kennen wanneer zij na 3 maanden beginnen met datgene wat belangrijk is: het vervoeren van uw goederen. Het succes van Van Buuren Personeelsdiensten is te danken aan de kandidaten die wij voorstellen, de aantrekkelijke tarieven en de snelle inzetbaarheid van kandidaten.

Subsidie via O&O fondsen

Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen in diverse branches stimuleren werknemers opleidingen te volgen die hen verder bekwamen in hun beroepsuitoefening. Hiervoor stellen zij subsidie beschikbaar.

Tientallen O&O-fondsen hebben Van Buuren Opleidingen erkend, waardoor u onze opleidingen veel voordeliger kunt inkopen. Dat kan u zo honderden euro's per kandidaat schelen! Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden in uw branche!

Btw-vrij

Bij Van Buuren Opleidingen geen btw voor particulieren!

Door de overheid zijn alle opleidingsbedrijven verplicht gesteld om vanaf 1 juli 2010 btw te heffen over de vakopleidingen. Dat betekent voor particulieren en instanties die geen btw kunnen verrekenen en een vrachtauto of bus rijbewijs willen halen, dat deze 21% duurder zijn geworden.

Van Buuren Opleidingen heeft zich, als enige transportopleider in Midden- en Noord Nederland, kunnen laten certificeren volgens zeer strenge kwaliteitseisen waardoor wij ook zonder btw mogen opleiden. Er zijn in Nederland maar een handvol praktijkopleiders gecertificeerd. Informeer bij onze medewerkers naar deze tarieven!

Belasting: aftrek studiekosten

Volgt u een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep? Dan mag u de uitgaven hiervoor, zoals lesgeld en de uitgaven voor boeken, aftrekken als persoonsgebonden aftrek.

Wanneer u een opleiding of een studie voor uw huidige of toekomstige beroep volgt, kunt u deze kosten in uw belastingaangifte aftrekken als persoonsgebonden aftrek. Daaronder vallen bijvoorbeeld het lesgeld en de uitgaven voor boeken. Meer informatie vindt u in de brochure van de belastingdienst.

 

Meer weten?

Het is erg belangrijk voor de start van de opleiding(en) in kaart te brengen hoeveel subsidie u kunt verwachten en hoe dit aangevraagd kan worden. Informeer daarom direct naar de mogelijkheden door te reageren via de site of stuur ons een mail. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.

Over ons

  • Sinds 1964
  • Professioneel team
  • 100 instructeurs-docenten
  • Landelijke dekking
  • Brede opleider
  • Klant is echt koning

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3607 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan