Van Buuren gratis extra's!

Allemaal extra's!

Op deze pagina lees je wat wij allemaal standaard doen bij  een rijopleiding voor de personenauto. Zo geven wij pechtech cursussen (pech op de weg), gaan we met je door de McDrive, tanken, op citytrip, mogen je ouders mee met rijles en nog veel meer! Allemaal extra skills. Dat vinden we heel gewoon, bij Van Buuren Opleidingen!

Pech onderweg "Pechtech" cursus

Hoe sluit ik startkabels aan? Hoe werkt een gevarendriehoek? Hoe moet ik een band verwisselen?  Bij welk lampje op het dashboard  kan ik niet meer doorrijden?

Allemaal praktische vragen die heel belangrijk zijn om te weten als je de weg op gaat. Als je net je theorie hebt gehaald weet je vast nog wel hoe een gevarendriehoek werkt. Maar heb je wel eens een band verwisseld? Of startkabels aangesloten? En weten je ouders dit ook allemaal?

Wij van Van Buuren Opleidingen vinden het belangrijk dat  je na je praktijkexamen goed op de hoogte bent van alle praktische zaken van het autorijden. Daarom organiseren wij regelmatig pechtech cursusavonden als extra gratis service  voor onze leerlingen om jou en je ouders allerlei praktische zaken te  vertellen. En voor je ouders ook een stukje theorie opfrissen ;) !

Ben jij 17 en worden je ouders/begeleiders/verzorgers jouw coach tot je 18e?  Tijdens deze avond geven wij tips hoe je een goede coach kunt zijn.

En dat allemaal gratis!

Citytrip, parkeergarage, tanken, McDrive: Standaard én gratis bij Van Buuren Opleidingen!

Wij zijn een praktische, servicegerichte opleider. Wij vinden het belangrijk dat wij opleiden om goed in het verkeer te kunnen  functioneren.  Dus niet alleen voor het roze pasje, maar wij  gaan verder! En dat allemaal als extra gratis service!

Citytrip
Uit ervaring weten wij dat het spannend is als je voor het eerst met je rijbewijs op zak naar een grote stad gaat! Dat willen we met je oefenen!  Standaard in je rijopleiding gaan we naar een grotere stad/plek dan je gewend bent om te rijden. Denk aan Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, etc.

Parkeergarage
En dan ben je in die stad en wil je parkeren in een parkeergarage... Super leerzaam, want daar moet je de hellingproef goed kunnen, op tijd stoppen bij de slagboom, niet te ver van de knop voor het kaartje gaan staan, etc! Veel waar je aan moet denken, dus wij vinden het belangrijk om je goed op weg te helpen, zodat je met je rijbewijs je zeker voelt in het verkeer en dus ook de parkeergarage.

Tanken
Tanken is ook belangrijk om te kunnen met eenmaal het rijbewijs op zak! Daar komt nog best wat bij kijken; aan welke kant zit de tankdop, hoe dicht moet ik bij de tank staan, hoe werkt het betalen? Ook dat gaan we met je oefenen!

McDrive
Net als een parkeergarage, moet je bij de McDrive ook door een smalle 'weg', moet je langzaam rijden, de koppeling goed onder controle hebben, op tijd stoppen bij de paal en moet je ook nog tegen de paal praten! Hoe leuk is het om tijdens je rijopleiding door de McDrive te rijden!! En super leerzaam. Bestellen kan uiteraard, wel op eigen kosten ;-).

Rentevrij gespreid betalen

Rijlessen is heel leuk, maar er zit ook een prijskaartje aan. Wij als Van Buuren Opleidingen willen het jou zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Als je begint bij ons met je rijopleiding, kun je op je inschrijfformulier aangeven  hoe je wilt betalen.

Dat  kan uiteraard in 1 keer, maar je mag ook in termijnen betalen. Rentevrij! Je betaalt alleen eenmalig administratiekosten.

Ouders mee tijdens rijles

Wil je als ouder/verzorger/begeleider graag een keer meerijden met de rijles van je zoon of dochter? Dat kan! 

Je kunt  bij de instructeur aangeven dat je graag wil meerijden en bespreken wanneer dat mogelijk is. Zo  krijg je een goede indruk wat je zoon /dochter  allemaal leert, hoe het gaat met de lessen en hoe dat bij Van Buuren geregeld is. Wist je bijvoorbeeld dat wij de vorderingen van de les op een tablet verwerken en dat je zoon of dochter dit op een app kan inzien? Super handig.

Het meerijden kost niets en is erg leuk om eens te doen! Zeker ook handig als je coach (/begeleider) wordt van je zoon of dochter als ze nog geen 18 zijn (zie  2toDrive)!

Rijopleiding Personenauto

  • Uitstekende beoordeling klanten
  • De beste instructeurs
  • Gratis extra's
  • Er wordt niet gerookt
  • Lessen, waar en wanneer jij wil
  • Rijles duurt 60 min. en geen 50
  • Ook rijlessen mogelijk van 90 of 120 minuten
  • Ouders kunnen een les meerijden

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan