Snel je autorijbewijs in the pocket

Zomer 10 daagse

Zomer spoedopleiding auto

De Van Buuren zomer(vakantie)weken komen er weer bijna aan ! Deze weken staan in het teken van heel snel je autorijbewijs halen!

De zomer 10 daagse is de ideale rijopleiding om heel snel je rijbewijs te halen! Meld je zo snel mogelijk aan voor een adviesles. We gaan dan 1 uur met je rijden met aansluitend een adviesgesprek. We maken dan direct de planning voor je favoriete periode. Kijk bij beschikbaarheid, welke periode je voorkeur heeft en laat ons dit zo snel mogelijk weten, want VOL=VOL. Voor de automaat rijden we ook versnelde opleidingen; in 6-8 weken kun je je rijbewijs in de automaat halen!

Theorie

Mocht je de spoedopleiding willen rijden, dan is het belangrijk dat voor je begint, je de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en het examen aanvragen. Mocht je deze dan niet in een keer halen, heb je nog genoeg tijd om dit voor de praktijk te behalen.

Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Beschikbaarheid 10 daagse zomer rijopleiding

  Optie:                     Week:      Beschikbaarheid:
1.                    27-28     Nog niet bekend
2.                    28-29     Nog niet bekend
3.                   29-30     Nog niet bekend
4.                    30-31     Nog niet bekend
5.                    31-32     Nog niet bekend
6.                    32-33     Nog niet bekend
7.                   33-34     Nog niet bekend
8.                   34-35     Nog niet bekend
9.                   35-36     Nog niet bekend
De wereld gaat voor je open

Autorijbewijs

Ben je 16 jaar of ouder en sta je te popelen om te beginnen met je rijbewijs B? Vanaf 16,5 jaar kun je bij Van Buuren Opleidingen beginnen om bijvoorbeeld in 10 dagen, 4, 6, of 8 weken je autorijbewijs B te halen!

Wij bestaan al meer dan 55 jaar en zijn de grootste erkende rijschool van Midden en Noord-Nederland.

Haal nu snel je rijbewijs! Niet voor niets is Van Buuren Opleidingen de rijschool met de meeste geslaagden voor het autorijbewijs B in jouw regio.