Algemeen
Nieuws

NRTO-keurmerk

Gepubliceerd op: 21-12-2022

Van Buuren Opleidingen is NRTO gecertificeerd

Om onze kwaliteit van de opleidingen te borgen hebben wij ons aangesloten bij het NRTO om onze processen en opleidingsinhoud te laten toetsen.

We zijn verheugd te mogen mededelen dat we geaccrediteerd zijn door deze organisatie en vanaf nu ook NRTO gecertificeerd te zijn.

Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Van Buuren Opleidingen voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kunnen wij aantonen dat we voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

STAP-budget

Door het NRTO keurmerk kunnen wij een breed scala aan trainingen en opleidingen aanbieden waar STAP-budget op aangevraagd kan worden.

Het STAP (Stimulerings Arbeidsmarkt Positie) is een regeling van overheid ter vervanging van de voormalige belastingaftrek voor studiekosten. Met het STAP-budget profiteer je bij het volgen van een training of opleiding bij ons van een vergoeding van maximaal €1.000,-.

Per jaar worden er vanuit de overheid 150.000 tot 200.000 STAP-subsidies toegekend met een totale waarde van €160 miljoen. Het totale budget is verdeeld over 5 aanvraag periodes per jaar.

Delen

Gerelateerde nieuwsberichten

Algemeen

De bestuurders van elektrische bestelbussen moeten tóch een groot rijbewijs hebben. Elektrische best…

Algemeen

Op vrijdag 2 juni organiseert TOP T&L een banenfestival op het terrein van Van Buuren Opleidingen in…