Algemeen
Nieuws

Banenfestival 2 juni 2023

Gepubliceerd op: 24-05-2023

Op vrijdag 2 juni organiseert TOP T&L een banenfestival op het terrein van Van Buuren Opleidingen in Ermelo. Hier kunnen toekomstig chauffeurs of logistiek medewerkers alvast snuffelen aan dit beroep!

Stap in de vrachtauto!

Deze dag is er vanalles te doen op het terrein van Van Buuren Opleidingen in Ermelo. Zo krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis, maar deze moet je wel zelf orderpicken! Zo krijg je een goed idee hoe dat in z’n werk gaat. Je kunt met verschillende transportbedrijven kennismaken. Wie weet is dit wel je toekomstig stagebedrijf of zelfs werkgever! St. van den Brink, Ploeger, Van de Brug, Wolter Koops en NE Distriservice maken graag kennis met je.

Daarnaast kun je natuurlijk ook een rondje rijden in onze lespersonenauto of lesvrachtauto! Hoe gaaf is dat! Dan kun je direct ervaren hoe het is om te rijden op zo’n groot voertuig en of je dit wat lijkt.

Hiernaast staan er opleiders die ook al jouw vragen kunnen beantwoorden over je opleiding tot logistiek medewerker of vrachtautochauffeur. Landstede MBO, Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en Aldiver helpen je graag!

Wij vertellen je natuurlijk graag alles over het autorijbewijs, vrachtautorijbewijs en heftruck certificaat.

Wie, wat, waar?

We ontvangen je graag op ons banenfestival. Hieronder de ins en outs over deze dag. Wat we allemaal gaan doen, kun je hierboven lezen.

Wanneer?
Vrijdag 2 juni 2023

Hoe laat?
Tussen 16.00 uur en 21.00 uur ben je van harte welkom.

Waar?
Mariënhoef 11, te Ermelo. Terrein van Van Buuren Opleidingen. Parkeren graag bij Content Orgels of Kampeerwereld Hendriks (tot 20.30 uur).

Voor wie?
Wil jij graag chauffeur worden of iets anders gaan doen in de transport en logistiek wereld? Kom dan langs en laat je informeren! Iedereen is welkom, jong en oud, met en zonder rijbewijs.

Door wie?
Dit banenfestival wordt georganiseerd door TOP T&L. TOP T&L (Transport en Logistiek) is een initiatief van een aantal transportbedrijven en opleiders (boven in dit artikel beschreven). De nauwe samenwerking tussen transportbedrijf en opleider is de perfecte combinatie om chauffeurs goed op te leiden en ze direct te betrekken bij het bedrijfsleven.

Wat?

  • Proefrijden in de personenauto en in de vrachtauto
  • Speeddaten met verschillende bedrijven
  • Kooi-aap behendigheidsspel
  • Check de truck
  • Truckgamesimulator
  • Orderpickspel
  • Veiligheidsspel dode hoek
  • Laden en lossen

We maken graag kennis met je! Zien we jou 2 juni?

Delen

Gerelateerde nieuwsberichten

Algemeen

De bestuurders van elektrische bestelbussen moeten tóch een groot rijbewijs hebben. Elektrische best…

Algemeen

Van Buuren Opleidingen is NRTO gecertificeerd. Lees snel wat dit inhoudt.