Nieuws

Omscholen? Kom in aanmerking voor €5.000,- subsidie!

12-07-2021

In Regio Zwolle is het initiatief  Groei Vooruit  gestart om inwoners van deze regio perspectief te bieden in hun werk. Mensen kunnen omgeschoold, bijgeschoold of  gecoacht worden. Subsidie kan oplopen tot maximaal €5.000,- per persoon!  Ze richten zich op (potentiële) werknemers en werkzoekenden. Groei zorgt ervoor dat werknemers en  mensen die nu nog aan de kant staan of een opleiding volgen, hun talenten kunnen benutten en met  meer plezier langer aan het werk blijven. 

Op de website groeivooruit.nl  kun je een test doen om te kijken of je een voucher kunt aanvragen. Zo moet je bijvoorbeeld in 1 van de 20 gemeenten in regio Zwolle wonen (onder aan dit artikel de 20 gemeenten), je moet  een opleiding doen bij een erkende opleider (zoals wij, Van Buuren Opleidingen), de opleiding is korter dan 18 maanden etc.

Via ons kun je de opleiding doen tot vrachtautochauffeur of tot rijinstructeur (rijinstructeur auto, motor, vrachtauto, aanhanger, trekker en bus)!  Meld je bij ons aan voor bijvoorbeeld een informatie avond voor de instructeursopleidingen of voor een adviesles op de vrachtauto! En wie weet heb jij binnen een jaar een heel andere (leuke) baan!

Meer informatie over het vrachtautorijbewijs lees je hier.
Meer informatie over rijinstructeur worden lees je hier.

We zien je graag bij ons op een van de vestigingen! 

De gemeenten van Regio Zwolle (klik hier voor een grotere weergave van de afbeelding):

Omscholen? Kom in aanmerking voor €5.000,- subsidie!

Over ons

  • Sinds 1964
  • Professioneel team
  • 100 instructeurs-docenten
  • Landelijke dekking
  • Brede opleider
  • Klant is echt koning

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3525 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan