Praktijkopleiding C1

Rijbewijs C1, voor wie ?

Als je voertuigen, zoals bijvoorbeeld een grotere camper, ambulance,  paardenvrachtauto of kleine distributie vrachtauto met een maximale massa tussen de 3500 kg en 7500 kg wil gaan besturen, is een rijbewijs C1 voldoende! Ook wel camperrijbewijs genoemd.

Voor het C1 rijbewijs geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij Van Buuren Opleidingen rijden we met een DAF LF 45, die eenvoudig te bedienen is.

Praktijkopleiding C1 - 1 daagse

Rijd je al jaren met een camper, maar ga je overstappen op een iets grotere? Dan is een 1 daagse praktijkopleiding waarschijnlijk iets voor jou! 

Je volgt in 1 dag de opleiding en je doet op dezelfde dag examen!  Om er zeker van te zijn dat de eendaagse C1 opleiding iets voor jou is, raden wij aan om een intake/proefles te rijden. De  eendaagse  opleiding is niet voor beginners!

Praktijkopleiding C1 - meerdaagse

We maken een afspraak voor een intake rijles (vrijblijvend). Tijdens deze 2 uur durende test wordt gekeken naar je huidige vaardigheden. Ook wordt er, tijdens een persoonlijk gesprek, gevraagd naar je wensen m.b.t. lestijden en lengte van de lessen. Daardoor weet je meteen hoeveel de opleiding gaat kosten en wanneer en hoe laat je op examen gaat.

Geen btw!

Door de overheid zijn alle opleidingsbedrijven verplicht gesteld om vanaf 1 juli 2010 btw te heffen over de vakopleidingen. Dat betekent voor particulieren en instanties die geen btw kunnen verrekenen en een vrachtauto of bus rijbewijs willen halen, dat deze 21% duurder zijn geworden.

Van Buuren Opleidingen heeft zich, als enige transportopleider in Midden- en Noord Nederland, kunnen laten certificeren volgens zeer strenge kwaliteitseisen waardoor wij ook zonder btw mogen opleiden. Er zijn in Nederland maar 5 praktijkopleiders gecertificeerd. Informeer bij onze medewerkers naar deze tarieven of kijk op deze pagina!

C1E rijbewijs halen?

Heb je straks het rijbewijs C1 gehaald en wil je bijvoorbeeld iets meenemen  achter je camper, ambulance,  of paardenvrachtwagen? Dan heb je het C1E rijbewijs nodig! Lees alles over dit rijbewijs hier.

Maar eerst het C1 rijbewijs! Meer weten over het behalen van het C1 rijbewijs? Links in het menu vind je meer informatie over bijvoorbeeld de   theorie, de   lesprijzen  en de   veelgestelde vragen. Wil je liever contact met 1 van onze medewerkers? Neem dan   contact  met ons op via onderstaand contactformulier. Direct inschrijven? Dat kan ook, via onderstaande groene button!

C1 proefles/intake

 • Intake van 2 uur in de vrachtauto C1
 • Compleet opleidingsadvies
 • Uitleg van alle mogelijkheden
 • Indicatie van de kosten
 • Maximaal 1 intake / proefles per persoon.

C1 Camper praktijk

 • Direct beginnen
 • Instructeurs vanuit praktijk
 • Korte opleiding
 • in 1 dag mogelijk
 • Hoogste % van de regio
 • Geen BTW

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan