Rijbewijs BE - E achter B

BE rijbewijs, vaker nodig dan je denkt!

Voor je werk met een aanhanger achter de auto rijden, op vakantie met de caravan of bijvoorbeeld met een paardentrailer achter je auto. Je hebt het rijbewijs BE vaker nodig dan je misschien zou denken.

Rijopleiding op maat - opleiding al vanaf 1 dag!

Heb je geen haast met je BE rijbewijs halen? Dan is de standaard opleiding iets voor jou! Tijdens onze standaard opleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

Tijdens deze opleiding les je één of meerdere keren per week. Het praktijkexamen rijbewijs BE kan direct aangevraagd worden, zo weet je direct waar je aan toe bent!

Haal het BE rijbewijs in 1 dag! Het kan bij Van Buuren Opleidingen. Je begint 's ochtends vroeg met de opleiding en 's middags doe je examen voor je BE rijbewijs! Zo heb je heel snel je rijbewijs op zak.  Wel is het verstandig om voorafgaand aan de opleiding een intest te rijden om je rijvaardigheid te bepalen. Na deze intest wordt direct de dagopleiding afgesproken. Je weet dus meteen wanneer je gaat lessen en afrijden.

De intest is vrijblijvend, dus na de intest kun je ook besluiten om de standaard of de opleiding in 1 dag te volgen.  Onder aan deze pagina kun je de intest boeken voorafgaand aan je BE opleiding!

Wanneer rijbewijs BE nodig ?

Hier lees je de veelgestelde vragen over het BE rijbewijs.

Tarieven BE rijbewijs

Betaal niet te veel! Wij bieden voor het BE rijbewijs de laagste prijsgarantie aan! Klik hier voor de tarieven voor de opleiding voor  het BE rijbewijs.

BE intake/proefles boeken

  • Direct online intest boeken
  • Compleet opleidingsadvies
  • Uitleg van alle mogelijkheden
  • Indicatie van de kosten

BE Algemeen

  • in 1 dag mogelijk
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd actie pakketten !
  • Iedere dag mogelijk

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3607 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan