DAF training nieuw voertuig

Van Buuren Opleidingen verzorgt DAF trainingen nieuw voertuig

Je hebt een nieuwe DAF aangeschaft en je wilt er zeker van zijn dat chauffeurs optimaal worden bijgeschoold op het nieuwe voertuig!

DAF heeft een landelijk netwerk opgezet van DAF Training Partners. Van Buuren Opleidingen is een partner van DAF Nederland en verzorgt deze trainingen in geheel midden Nederland of incompany vanuit de klant.

Met een DAF voucher is deze trainingsdag voor de chauffeur/bedrijf kosteloos. Bij voorkeur meld je je direct aan wanneer je de voucher hebt ontvangen. Optimaal de nieuwe techniek van de DAF benutten!  

Let op: de voucher is maximaal geldig tot 6 maanden na levering van het nieuwe voertuig. De voucher dient op de dag van de rijtraining ingeleverd te worden. 

Doelgroep DAF training

De doelgroep voor deze rijtraining zijn chauffeurs die op een nieuwe Euro 6 vrachtwagen gaan rijden en die mogelijk de nascholing voor code 95 willen aanvullen.

Instructeurs

Onze instructeurs zijn praktijkmensen en door de DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen.

DAF voucher ontvangen?

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvang je nu een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (evt. ook mogelijk met Code 95). Deze voucher ter waarde kun je bij ons inwisselen voor een training met onze gespecialiseerde DAF instructeurs waarin je je nieuwe voertuig maximaal leert besturen.
 

Wij helpen je graag verder!

Neem voor meer informatie, of voor de planning contact  op met onze afdeling nascholing: 

Telefoonnummer : 088 - 700 1440
E-mail:   nascholing@vanbuuren.nl

Nascholing bij Van Buuren

  • 80 opleidingen
  • Goede trainingen op maat
  • Ervaren praktijk docenten
  • Inzicht dankzij de online tool
  • Ook direct online te boeken
  • In company door heel Nederland

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1440
  nascholing@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3607 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan