Vrachtautorijles in Lelystad!

Volg je opleiding voor de vrachtauto nu in Lelystad

Sinds juni rijden wij met onze spiksplinter nieuwe DAF Super Space Cap XF 450  in Lelystad.

Theorielessen volgen voor de vrachtauto was al mogelijk in Lelystad, maar nu ook vrachtautolessen  voor rijbewijs C en rijbewijs CE! De rijlessen vinden plaats vanaf onze vestiging aan de Ketelmeerstraat 98, te Lelystad.

Gratis intest

Altijd al gedroomd van een baan als vrachtautochauffeur, maar weet je niet of het wat voor je is? Rijd een gratis intest; een 60 minuten durende rijles waarin je kunt kijken of het wat voor je is, of om het advies te bepalen, als je graag je vrachtautorijbewijs wil behalen!

Vrachtautochauffeur worden

Lijkt een baan als vrachtautochauffeur je helemaal geweldig? Maar heb je geen rijbewijs en ook geen baan in de transport? Wij helpen je hiermee!

Via onze dochteronderneming   Vrachtbaan  kan er een baangarantie gegeven worden voor een baan in de transport. Er wordt een intakegesprek met je gevoerd om te kijken of het is wat je wil en of er een geschikte baan voor je  beschikbaar is. Er is een enorm tekort aan chauffeurs, dus die baan komt wel goed! Via Van Buuren Opleidingen volg je de opleiding voor de vrachtauto rijbewijzen. En dat kan  dus ook in Lelystad!  Lekker dicht(er) bij huis.

Ben je een werkgever? Zoek jij goede en gemotiveerde chauffeurs? Vrachtbaan werft, selecteert en detacheert zeer bekwame chauffeurs  bij transportbedrijven. De chauffeurs halen hun rijbewijzen bij Van Buuren Opleidingen.  Vrachtbaan gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! 

Meer informatie of direct een intest aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om 1 en ander af te stemmen en je eventuele vragen te beantwoorden. 

Vrachtauto algemeen

  • Instructeurs zijn praktijkmensen
  • Baangarantie mogelijk
  • Direct beginnen
  • Particulieren geen BTW
  • Spoedopleiding
  • Nieuwe Scania's en DAF's
  • Eigen oefenterrein
  • Eigen warehouse hal voor de oefeningen

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3256 reviews
98% van de klanten beveelt ons aan