Rijschool Van Buuren Emmeloord


Adresgegevens:

Nagelerstraat 23-25

Telefoon: 0527 - 613831
Wil je iets per post versturen? Stuur dit dan naar onze vestiging in Dronten:

De Rede 22
8251 EV Dronten

 

Bezoek aan ons kantoor is  alleen op afspraak mogelijk.  Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 700 1400 of via de mail op   info@vanbuuren.nl.


Wij helpen je graag verder op 1 van onze overige vestigingen:

Dronten, De Rede 22

Lelystad, Ketelmeerstraat 98

Zwolle, Marsweg 3

Ermelo, Mariënhoef 11

 

Gemakkelijk je rijles volgen in omgeving Emmeloord

Van Buuren Opleidingen verzorgt rijopleidingen in de Noordoostpolder. Ben je woonachtig in de omgeving van Emmeloord  of Urk? Kom dan bij Van Buuren Opleidingen lessen.

Wij verzorgen  de opleidingen voor de auto, auto met aanhanger, bromfiets, motor, trekker, vrachtauto en vrachtauto met aanhanger. Naast de praktijkopleidingen is het ook mogelijk om bij ons een theorie opleiding te volgen voor de auto theorie, bromfiets theorie en de motor theorie. Op ons kantoor is het mogelijk om motorkleding aan te schaffen of theorieboeken.

Kom gezellig langs voor een bakje koffie of thee voor meer informatie over je rijbewijs in Emmeloord! Ons kantoor zit vlakbij het centrum en er is een parkeergelegenheid voor de deur.

Voor het halen van je autorijbewijs komen we je thuis ophalen in:

Vanuit onze rijschool  Emmeloord, komen we je thuis ophalen in: Emmeloord, Ens, Schokland, Nagele, Kraggenburg, Vollenhove, Tollebeek, Urk, Espel, Creil, Bant, Rutten, Luttelgeest. Staat je woonplaats er niet bij, de kans is groot dat we  je gewoon thuis komen ophalen. Informeer even ( per mail,  telefoon of kom even langs bij rijschool Emmeloord).

Kantoren

  • Op alle vestigingen theorie
  • Kom gerust even langs
  • Persoonlijk advies
  • Altijd welkom !

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

8,6
op basis van 2527 reviews
98% van de klanten beveelt ons aan