Ga voor je BHV of VCA certificaat

BHV

BHV oftewel Bedrijfshulpverlening. Dit is natuurlijk super belangrijk. Het is goed om in ieder bedrijf te zorgen voor een aantal geschoolde medewerkers met het BHV certificaat op zak.

Of je nu bij een klein bedrijf werkt, in een groot bedrijf of voor jezelf werkt; een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan in sommige gevallen beperkt worden door adequaat en snel handelen van de medewerkers.

Een BHV cursus kan gevolgd worden als je het nog nooit hebt gevolgd, maar ook met herhaling. De cursus is 1 jaar geldig.

Onze opleiding is klassikaal en met e-learning. De perfecte combinatie. We komen ook op locatie. Neem dan contact met ons op via info@vanbuuren.nl of 088 – 700 1400!

Onze cursus kost slechts €250,-! Klik op onderstaande button om de beschikbare data te zien.

Iedereen is welkom voor onze cursus.

VCA

VCA – Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, is een controlelijst voor aannemers. Door het volgen van deze lijst, tonen zij aan dat ze veiligheid, gezondheid en milieuvoorschriften beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

Steeds meer opdrachtgevers eisen een VCA certificaat. Zo’n certificaat is 10 jaar geldig!

Onze opleiding is klassikaal, maar we hebben ook een variant met e-learning én klassikaal les. We verzorgen ook cursussen op locatie. Neem dan contact met ons op via info@vanbuuren.nl of 088 – 700 1400!

Onze cursus VCA VOL kost slechts €235,-. Voor de tarieven van andere VCA cursussen, klik dan op onderstaande button. Bij de cursus zelf zie je de beschikbare data.

Iedereen is welkom voor onze cursus.

gluren bij de bu(u)ren

Over ons

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, ontstaan in 1964, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (nascholing chauffeurs), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 120 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.