Info voor medewerkers

Chauffeur beroepsgoederenvervoer is een mooi en zeer veelzijdig beroep, wie kent niet de slogan: “Zonder transport staat alles stil”? Dit is meer dan waar!

Naast een veelzijdig beroep, is het chauffeursberoep ook erg veeleisend. Onregelmatige werktijden, soms lange dagen, onverwachte zaken, files, werken in het weekend en/of ’s nachts. In de transportbranche hoort het er allemaal bij.

En daarnaast ben je ook het visitekaartje van je werkgever, zie je er verzorgt uit en dien jij je ten alle tijden correct te gedragen in het verkeer. Zelfs als anderen dat even niet doen.

Ook is het belangrijk, dat je eventuele partner er achter staat dat je voor dit vak kiest.Er zijn vele soorten van transport, afhankelijk van de te vervoeren goederen. Een aantal voorbeelden zijn: distributie van levensmiddelen en allerlei andere goederen, wegenbouw, huisvuil en containertransport, wegenbouw, tanktransport, vervoer van gevaarlijke stoffen enz.

Ondertussen begint de vraag naar vakkundig en gemotiveerd personeel in transport en logistiek weer toe te nemen.

Daarom zijn wij voor onze opdrachtgevers continu op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeurs, zowel parttime als fulltime.
Maar ook kandidaten die opgeleid willen worden voor het vak als touringcar- of buschauffeur OV zijn bij ons aan het juiste adres.

Bij Van Buuren Personeelsdiensten betalen wij in tegenstelling tot veel andere personeelsdiensten volgens de CAO beroepsgoederenvervoer of de bij de opdrachtgever geldende CAO. Deze lonen liggen beduidend hoger dan de gangbare lonen voor uitzendkrachten. Bent u de man of vrouw die de transport en logistiek zoekt, dan maken wij graag kennis met u.

Wilt u zich aanmelden, laat uw gegevens achter via open sollicitatie

De opleiding

Om als chauffeur goederen- of personenvervoer aan de slag te gaan dien je te beschikken over een geldig rijbewijs (incl. code 95). Mocht je nog niet over een geldig rijbewijs beschikken, dan bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid om deze bij Van Buuren Opleidingen te gaan volgen.

In bepaalde gevallen is het mogelijk om via uitkerende instanties als het UWV of gemeenten de opleidingskosten vergoed te krijgen. Onze medewerkers helpen je graag verder om de mogelijkheden met je te bespreken.

Werken en leren

Ben jij nog leerplichtig en wil jij na jouw middelbare school opgeleid worden tot chauffeur beroepsgoederenvervoer? Ook dit kan via Van Buuren Personeelsdiensten. Je volgt een BBL (Beroeps Begeleide Leerweg) opleiding waarbij je één dag per week in de schoolbanken zit en vier dagen werkt. Dus leren en tegelijk geld verdienen.

Van Buuren Personeelsdiensten onderscheidt zich door de goede en de jarenlange samenwerking met heel veel transportondernemers en de nauwe banden die wij onderhouden met ROC’s.

Daarnaast verzorgen wij als enige BBL opleider in Nederland naast de theoretische opleiding ook zelf de praktische (rijopleiding) opleiding. Je mag van Van Buuren Personeelsdiensten een perfecte begeleiding verwachten, in zowel het leertraject als in het werk.

Allemaal voordelen die ertoe bijdragen dat - door een persoonlijke benadering - jij optimaal kunt leren en werken waarbij jouw ontwikkeling voorop staat. De volledige opleiding leidt tot een volwaardig MBO vakdiploma.

24+ traject

Ben je niet meer leerplichtig, maar heb je nog geen startkwalificatie of wil je het vakdiploma Chauffeur Goederenvervoer of Touringcarchauffeur gaan halen? Dan kan dat ook via ons 24+ traject, werk en leer je tegelijk. In het 24+  traject werk je vijf dagen per week en zal je in de avonduren de lessen volgen via de Virtual Class. Een unieke mogelijkheid, echter is hiervoor wel een goede instelling en ijzeren discipline nodig. Voor extra informatie, neem contact met ons op !

Je bent al in het bezit van een vrachtauto rijbewijs ?

Ben jij al in het bezit van de benodigde rijbewijzen en ben je op zoek naar een baan als chauffeur? Wil je aan het werk als warehousemedewerker? Wij zijn voor onze opdrachtgevers op zoek naar representatieve, nette en ervaren chauffeurs en warehousemedewerkers.

Geïnteresseerd in een leerwerk traject of een baan via Van Buuren Personeelsdiensten? Meld jezelf aan en wij nemen graag contact met je op!

Personeelsdiensten

  • Alle disciplines onder een dak
  • Volledig ontzorgen
  • Werving, selectie en plaasting
  • Snel beschikken over personeel
  • Diensten tegen scherpe tarieven

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan