Van Buuren Opleidingen sponsort!

Voor de leden:

Als lid van een club of vereniging vind je het leuk om op een goed onderhouden veld/sporthal te trainen, je goede kleding aankrijgt, je een plek hebt om met z'n allen nog even na te praten, leuke uitjes etc. Maar dit kost geld!

Nu heeft Van Buuren daar dé oplossing voor! Als jij je aanmeldt door je ledenpas te laten zien, krijg jij korting op je rijlespakket (voor bromfiets, auto of motor)! En het leuke is; je vader, moeder, broer of zus mag ook voor deze korting  zich aanmelden.

Naast de korting die jij op je pakket krijgt, gaat er ook nog €50,- sponsorgeld naar jouw  club/vereniging! Dus dan is er een win win situatie! Dan heb jij straks goedkoop je rijbewijs en train je in de mooiste kleding, op de mooiste velden! Klinkt goed toch?

Klik hier  voor een grotere weergave van de onderstaande rechter poster.

Voor de vereniging/club:

Wij willen graag sponsoren. Bepaal zelf het sponsorbedrag!

Als vereniging heb je veel geld nodig, dat weten jullie als geen ander. Wij als Van Buuren willen sponsoren in de vorm van een samenwerking.

Ieder lid van de vereniging krijgt  korting op een rijlespakket én daar bovenop geeft Van Buuren €50,- sponsorgeld per aanmelding. Melden zich 10 leden aan? Dan krijgt de vereniging €500,- sponsorgeld! Op deze manier kan de vereniging zelf bepalen wat het sponsorbedrag wordt.

We komen graag langs om dit  te bespreken! Klik hier voor een grotere weergave van de poster.

Van Buuren

  • Sinds 1964
  • Grootste opleider
  • Unieke lesmethode
  • Goedkoopste rijbewijs
  • Examengarantie
  • Lessen waar en wanneer jij wil
  • Spoedopleidingen al va 3 dagen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400

Klantwaardering

8,6
op basis van 2132 reviews
99% van de klanten beveelt ons aan