Van Buuren Opleidingen sponsort!

Voor de leden:

Jij wilt graag je rijbewijs zo snel, zo goed en zo voordeling mogelijk halen. Wij begrijpen dat en begeleiden jou graag zo goed en snel mogelijk bij het behalen van je rijbewijs!  Wij bieden jou een goed, voordelig rijlespakket, kwalitatief hoge rijlessen en als extra  voordeel sponsoren wij jouw club of vereniging.

Als lid van een club of vereniging vind je het leuk om op een goed onderhouden veld/sporthal te trainen, je goede kleding aankrijgt, je een plek hebt om met z'n allen nog even na te praten, leuke uitjes etc. Maar dit kost geld!

Nu heeft Van Buuren daar dé oplossing voor! Als jij je aanmeldt door je ledenpas te laten zien, krijg jij een goed aanbod  op het rijlespakket (voor bromfiets, auto of motor)! En het leuke is; je vader, moeder, broer of zus mogen  zich ook aanmelden en profiteren van deze samenwerking.

Wil jij meer weten  over rijlessen bij Van Buuren Opleidingen? Kijk dan naar onze extra services die wij aanbieden; het  doen van een city trip, door de McDrive, oefenen in een parkeergarage, leren tanken etc:. Klik hier.

Naast het goede aanbod van het pakket gaat er ook nog €50,- sponsorgeld naar jouw  club/vereniging! Dus dan is er een win win situatie! Dan heb jij straks goedkoop je rijbewijs en train je in de mooiste kleding, op de mooiste velden! Klinkt goed toch?

Tarieven
Bromfiets
Pakket 5 uur + praktijkexamen: € 395,-

Personenauto
Pakket 20 praktijkuren + CBR praktijkexamen   € 1.269,50
Pakket 25 praktijkuren + CBR praktijkexamen € 1.537,-
Pakket 30 praktijkuren + CBR praktijkexamen € 1.794,-

Meer pakketten voor de auto vind je op deze pagina.

Motor

Pakket 10 uur + praktijkexamens: € 870,-

Betalen in termijnen mogelijk!

Voor de vereniging/club:

Wij willen graag sponsoren. Bepaal zelf het sponsorbedrag!

Als vereniging heb je veel geld nodig, dat weten jullie als geen ander. Wij als Van Buuren willen sponsoren in de vorm van een samenwerking.

Ieder lid van de vereniging heeft een heel goed aanbod van een rijlespakket én daar bovenop geeft Van Buuren €50,- sponsorgeld per aanmelding. Melden zich 10 leden aan? Dan krijgt de vereniging €500,- sponsorgeld! Op deze manier kan de vereniging zelf bepalen wat het sponsorbedrag wordt.

We komen graag langs om dit  te bespreken! Klik hier voor een grotere weergave van de poster.

Van Buuren

  • Sinds 1964
  • Grootste opleider
  • Unieke lesmethode
  • Goedkoopste rijbewijs
  • Lessen waar en wanneer jij wil
  • Spoedopleidingen al va 3 dagen

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan