Samenwerken met Van Buuren

Welkom bij van Buuren Opleidingen en leuk dat je benieuwd bent naar het samenwerken met ons!

Wij bestaan meer dan 55 jaar en zijn groot gegroeid door ons werk goed te doen en uiteraard door veel samen te werken. Wij verzorgen alle categorieën rijbewijzen, intern transport, vakdiploma’s en opleidingen die gerelateerd zijn aan transport en logistiek. Er werken bij Van Buuren 120 mensen! In 2021 waren wij de grootste particuliere rijschool van Nederland.

Samen zijn we sterker

Wij zoeken jou!

Onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers groeien, dus wij groeien mee en willen dan ook graag samenwerken! Wij zoeken daarom collega’s voor alle categorieën in welke vorm dan ook! Een aantal voorbeelden/mogelijkheden:

  • Ben je op zoek naar een leuke baan als instructeur, maar je bent niet in het bezit van je instructiepapieren?
  • Je bent rijinstructeur en je kunt er wel werk bij gebruiken?
  • Of je zou graag van onze faciliteiten gebruik willen maken? Wij beschikken bijvoorbeeld op al onze vestigingen over moderne theorie faciliteiten, je bent op zoek voor je kandidaten naar deze faciliteiten?
  • Ben je bijvoorbeeld docent op een middelbare school, werk je bij de brandweer, ambulance of je bent vrachtwagenchauffeur en je zou graag je ervaring willen delen?
  • Of je bent een nascholingsdocent, maar je hebt geen tijd om de hele organisatie aan de achterkant (ontwikkeling lesmaterialen, administratie, klantcontact) te doen?
  • Of iets anders?
Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wie weet komen we tot een mooie samenwerking! Je kunt het formulier hieronder invullen, wij nemen contact met je op, of stuur een email naar: info@vanbuuren.nl.

    privacybeleid*