Instanties

De vraag naar goed opgeleide chauffeurs in Nederland begint steeds groter te worden. Dit geldt overigens niet alleen voor de vacatures van vrachtwagenchauffeur, maar ook voor die van touringcar- of buschauffeurs OV. 

 

Wetende dat de pool van ervaren chauffeurs steeds meer zal “opdrogen”, zal de vraag voor de komende jaren alleen maar doen toenemen. Van Buuren Personeelsdiensten voorziet niet alleen in opleidings- of omscholingstrajecten, maar zorgt er ook voor dat de kandidaten uitzicht hebben op een baan. Ondanks de gunstige vooruitzichten liggen de banen in de transport en logistieke sector op dit moment nog niet voor het oprapen. Echter kunnen wij - afhankelijk van de regio waarin de kandidaat woont - op dit moment in de meeste gevallen toch wel voorzien in een opleiding inclusief een baan. Wel dient rekening gehouden te worden met de duur van de opleiding tot beroepschauffeur, die zo’n vier maanden in beslag neemt.

Heeft u kandidaten waarvan u denkt dat hij of zij in één onze trajecten past, laat dan uw gegevens achter. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op!

Trajecten en opleiding

Het vinden van goed gemotiveerd personeel dat beschikt over het chauffeurs DNA en ook nog voldoet aan de eisen en wensen van de werkgevers is een vak op zich. Werkgevers willen hun organisatie graag “verjongen”, echter blijkt dat de juiste motivatie, representatie en ervaring ook steeds vaker als eisen worden gesteld.
 
Als een kandidaat door u wordt aangemeld, dan zal hij/zij uitgenodigd worden voor een gedegen  intakegesprek en het rijden van een intest. Hierna zal beoordeelt worden of de kandidaat beschikt over de juiste vaardigheden om het traject met goed gevolg te kunnen afleggen. Als het intakegesprek en de intest met positief resultaat beoordeelt worden kan de kandidaat in het traject worden genomen.
 
Allereerst zal de kandidaat dan zijn/haar theorie opleiding volgen, waarna aansluitend de praktijklessen voor eerst het C/D rijbewijs gegeven worden. Als de kandidaat hiervoor geslaagd is dan is hij/zij klaar om aan het werk te gaan. Naast deze “reguliere” chauffeursopleiding worden er ook kandidaten middels een BBL-traject opgeleid tot het vak van vrachtwagen-, touringcar- of buschauffeur OV. Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van een BBL-traject via Van Buuren Personeelsdiensten voor uw kandidaten, laat dan uw gegevens achter. Wij nemen graag contact met u op!

Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op

*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

Personeelsdiensten

  • Alle disciplines onder een dak
  • Volledig ontzorgen
  • Werving, selectie en plaasting
  • Snel beschikken over personeel
  • Diensten tegen scherpe tarieven

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3611 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan