Vrachtwagen

Van Buuren Opleidingen is de grootste transportopleider voor de nascholing code 95 in Nederland. Een verplichting die je op een goede, praktische en voordelige manier wilt invullen! Daarom kiezen veel partijen voor Van Buuren Opleidingen. Zij kiezen voor goede trainingen, ervaren docenten vanuit de praktijk, ontzorging (organisatie en administratie), maatwerk en subsidie mogelijkheden voor de nascholing code 95. Van Buuren Opleidingen heeft met zo'n 150 nascholings opleidingen voldoende in huis om je geheel te ontzorgen. Een groot aantal eigen docenten geeft ons de flexibiliteit om snel in jouw opleidingsbehoefte te kunnen voorzien. 

Je kunt bij van Buuren direct jouw nascholings dagen vast leggen. Dat kan met onze Online Agenda, hier staan alle opleidingen die beschikbaar zijn om direct te boeken. 

Nascholing code95, in 1x goed geregeld ! 

Code 95 theorie via e-learning? Dat kan! Van Buuren Opleidingen kan voor de theoriecursussen een e-learningcode aanbieden, zodat de klassikale lessen gehalveerd kunnen worden en dus minder tijd in beslag nemen.  Het grote voordeel van e-learning is dat je zelf bepaalt wanneer en waar je jouw tijd besteed aan de code 95 nascholing. Dit kan in de vrachtwagen tijdens een rustpauze, maar ook thuis op de bank of achter de computer.  De combinatie van e-learning en klassikale les blijkt erg effectief te zijn!

Staat de opleiding van jouw keuze er niet bij of heb je een andere vraag, stuur dan een email naar  nascholing@vanbuuren.nl  of bel rechtsreeks met een van onze nascholings medewerkers op 0341 - 55 42 55 en wij helpen je verder.


Meest gekozen opleidingen

Nascholing bij Van Buuren

  • 80 opleidingen
  • Goede trainingen op maat
  • Ervaren praktijk docenten
  • Inzicht dankzij de online tool
  • Ook direct online te boeken
  • In company door heel Nederland

Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400

Klantwaardering

8,6
op basis van 2286 reviews
99% van de klanten beveelt ons aan