Heftruck Veiligheidscertificaat herhaling

7 uur
Theorie
SOOB
€ 210,-

Beschrijving

Deze opleiding is voor diegenen die zich bijzonder willen bekwamen omtrent de bediening van de heftruck in theorie en praktijk, zoals docenten heftruckopleidingen. Zonder dit diploma mogen docenten geen heftruckopleidingen verzorgen. De cursus is ook te combineren met de vakbekwaamheid Reachtruck. Onderdelen worden afgesloten middels een CCV examen. Opleiding en/of examens worden alleen in overleg gepland. Ook als herhalingscursus. (Geen code 95 nascholing mogelijk)

Het certificaat heeft een beperkte geldigheid. Binnen de geldigheidsduur van 5 jaar dient een herhalingscursus gevolgd te worden. Vaak ontstaat er een gevaarlijke situatie die bekend staat als “bedrijfsblindheid”. Men is zo “gewend” aan de situatie dat risico’s niet meer opvallen. Regelmatige scholing van het personeel is een goede  preventieve maatregel is om het risico op gevaarlijke handelingen met alle mogelijke gevolgen van dien tot een minimum te beperken.

Inclusief een theorie en een praktijk examen

Toelatingseisen: Heftruck certificaat

Certificering: pasje en certificaat Veiligheidscertificaat Heftruck

Geldigheid: 5 jaar

Prijzen zijn exclusief aan- en afmelden Code95 - CCV

SOOB subsidie: € 100,00

Agenda

Indien je een cursus wil boeken, klik dan op het winkelwagentje. Indien je data van een bepaalde cursus wil zien, kies dan de cursus bij ‘Filter’.

Nascholing bij Van Buuren

  • 80 opleidingen
  • Goede trainingen op maat
  • Ervaren praktijk docenten
  • Inzicht dankzij de online tool
  • Ook direct online te boeken
  • In company door heel Nederland

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1440
  nascholing@vanbuuren.nl