Heftruck Expert cursus (halve dag)

0 uur
-
In overleg
€ 89,-

Deze cursus is geschikt voor zéér ervaren heftruckchauffeurs, waarvan de geldigheid van het heftruckcertificaat binnenkort verloopt. In één dagdeel worden praktische vaardigheden en theoretische kennis getoetst en waar nodig bijgeschaafd. Je hoeft dus niet 7 uur cursus te volgen, maar slechts een dagdeel! Bij voldoende resultaat wordt er een heftruckcertificaat verstrekt met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Regelmatige scholing van het personeel is een goede  preventieve maatregel is om het risico op gevaarlijke handelingen met alle mogelijke gevolgen van dien tot een minimum te beperken. Vaak ontstaat er een gevaarlijke situatie die bekend staat als “bedrijfsblindheid”. Men is zo “gewend” aan de situatie dat risico’s niet meer opvallen. Wanneer de werknemers sporadisch gebruik maken van interne transportmiddelen is bij en herscholing zeker aan te raden. (gebrek aan werkervaring) De werknemer gebruikt de heftruck als hulpmiddel bij zijn werkzaamheden. Er is dus geen sprake van een heftruckchauffeur die dagelijks werkzaam is met deze transportmiddelen.

Heb je medewerkers die opgeleid moeten worden of een herhalingscursus nodig hebben? Vraag dan naar de incompany mogelijkheden!

Inclusief een theorie en een praktijk examen

Toelatingseisen: Heftruck certificaat

Certificering: pasje en certificaat Basiscursus Heftruck (geen code 95)

Geldigheid: 5 jaar

Prijs: €89,-


Nascholing bij Van Buuren

  • 80 opleidingen
  • Goede trainingen op maat
  • Ervaren praktijk docenten
  • Inzicht dankzij de online tool
  • Ook direct online te boeken
  • In company door heel Nederland

Kunnen wij u ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400

Klantwaardering

8,6
op basis van 2284 reviews
99% van de klanten beveelt ons aan