Logistieke opleidingen bij Van Buuren Opleidingen

Corona maatregelen logistieke opleidingen

Uiteraard hebben wij voor alle rijbewijzen maatregelen genomen zoals voorgeschreven door de intanties, klik hier voor alle informatie

Intern transport Heftruck, Reachtruck en EPT certificaat

Vorkheftruck,    Reachtruckcertificaat en EPT     halen/verlengen?

De heftruck,  reachtruck  en Eletktrische Pallet Truck cursussen hebben als doel om het veilig werken te bevorderen. De werkgever heeft een instructieplicht voor alle werknemers die met heftrucks, reachtrucks en EPT's werken. Dit wil zeggen dat er aangetoond moet kunnen worden dat   de werknemers goed geïnstrueerd zijn, een cursus met bijbehorend certificaat is hier de ideale manier voor. 

Een vorkheftruck is een veelgebruikt (intern) transportmiddel in de logistiek. Het is van groot belang dat mensen die regelmatig met de vorkheftruck werken, deze zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen bedienen. Dit geldt ook voor het bedienen van een reachtruck of  een EPT.  Van Buuren biedt een korte praktische  opleiding op het gebied van het vakkundig en veilig bedienen van de vorkheftruck, reachtruck, stapelaar en elektrische pallettruck. Het combineren van bepaalde cursussen is ook mogelijk.

Van Buuren beschikt zelf over 2 grote warehouses waar de intern transport opleidingen worden verzorgd, deze staan in Ermelo en Zwolle.

Het basiscertificaat vorkheftruck is het meest gevraagde heftruckcertificaat bij een werkgever. Deze  populaire variant is een standaard bij warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers die regelmatig de vorkheftruck gebruiken.

Belangrijke onderwerpen   die tijdens de opleidingen aan bod komen zijn onder meer veiligheid,    omgeving,    last (lastzwaartepunt), warehouse-inrichting, pallets, omverpakkingen en etikettering en alle soorten interne transport middelen.

Ook krijg je de nodige praktijktraining op het gebied van rijklaarcontrole, besturing en gebruik van de vorkheftruck, laden en lossen, stuurtechnieken, stelling rijden en efficiënt en schadevrij werken.

Deze opleiding    telt per dag ook mee voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs.

Autolaadkraan, veilig hijsen, meeneem heftruck

Bent u op zoek naar  een specialistische opleiding voor uw medewerkers? Van Buuren verzorgt diverse opleidingen zoals Autolaadkraan, veilig hijsen, verreiker, meeneem heftruck en de terminal trekker.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van gespecialiseerde trainingen ( op maat ) door heel nederland.  Heeft u vragen, neem even contact met ons op of maak een afspraak met onze opleidingsadviseurs.

Uiteraard geheel vrijblijvend komen wij graag bij u langs.  

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de logistieke cursussen die wij aanbieden, kijk hier voor ons totaalaanbod of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

*
*
*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

Intern Transport

  • Door heel Nederland
  • Incompany trainingen
  • 2 intern transport hallen
  • Heftruck - Reachtruck
  • In 1 dag mogelijk !
  • Met subsidie

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1440
  nascholing@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,1
op basis van 3128 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan