Zeker van een baan!

Samen optrekken in het Centrum voor Transport & Logistiek

Ondernemers in de regio zetten de schouders onder de werving & selectie van goed personeel voor de T&L sector. Ploeger Logistics, St. van den Brink, NE Distriservice, Kattenberg Verhuizingen en Van de Brug Int. Tanktransport hebben hiertoe de vereniging CTL opgericht.

Ze pakken gezamenlijk promotie, werving en selectie voor chauffeurs, logistieke medewerkers, teamleiders en planners op en bieden een baangarantie. Landstede en Van Buuren zijn de aangesloten opleiders.

De provincie Gelderland draagt eveneens bij om de branche Transport & Logistiek op de Noord-Veluwe te profileren als aantrekkelijke bedrijfstak om in te werken.

Logistieke Tafel

CTL gaat voor een verbeterde samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs en heeft als voornaamste doel het aanjagen van instroom van deelnemers naar werk en opleiding in de sector Transport & Logistiek.

Daar hoort ook het bevorderen van zij-instromers (volwassenen die eerder voor een carrière in een andere branche hebben gekozen) bij. Kennis en expertise deelt CTL regionaal in haar Logistieke Tafel Midden-Nederland.

Wil je ook in deze regio leren en werken of zoek je ander werk?

Kijk dan snel op www.zekervaneenbaan.nl of ontmoet ons bij een van de activiteiten/evenementen.

Je haalt je diploma’s, rijbewijzen en certificaten bij Van Buuren Opleidingen. Voor de eerste 50 aanmelders ligt een financiële tegemoetkoming in de opleidingskosten klaar.

Werkgever ?

Op zoek naar continuiteit  in uw personeelsbezetting ? Graag invulling geven aan de inhoud en het niveau  van de opleiding ? Dan nodigen wij u uit om aan te sluiten bij CTL. Input en aansluiting vanuit het bedrijfsleven is voor ons ( en uiteindelijk voor uzelf) van levensbelang ! Vul het reactiefomulier  in en wij  brengen u op de hoogte.

Stel geheel vrijblijvend een vraag en wij nemen contact met u op !

*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

CTL

  • Samenwerking tussen:
  • Overheid
  • Onderwijs
  • Bedrijfsleven
  • Kwalitatieve praktijkschool

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3607 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan