Keurmerken bij Van Buuren Opleidingen

NRTO

Wij zijn aangesloten bij het NRTO. Dit keurmerk wil zeggen dat onze opleidingen en cursussen aan een hoge kwaliteit voldoen.  Het keurmerk staat voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. 

Meer informatie over NRTO vind je via onderstaande link:

CRKBO geregistreerde instelling

Van Buuren is geregistreerd bij het CRKBO.  Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Hier vallen wij onder.  Omdat wij aan bepaalde voorwaarden voldoen, mogen wij onze beroepsopleidingen btw-vrij aanbieden aan particulieren.

Erkend leerbedrijf

Van Buuren Opleidingen is een erkend leerbedrijf. Wij leiden verschillende mensen op door vrijwel altijd stageplaatsen beschikbaar te stellen op onze kantoren. Deze erkenning is afgegeven door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Je kunt ons daar vinden op de site, klik hier. Je kunt ons  ook   vinden op de online stagemarkt.

Branche vereniging FAM

Federatie Autorijschool  Management

Van Buuren is lid van de FAM. De FAM stelt zich ten doel om de hoogste kwaliteit in rij- en theorieopleidingen te garanderen en ondersteunt de aangesloten verkeersscholen bij het management, de lesmethodes, de presentatie en de bewaking van de kwaliteit van de medewerkers. De FAM manifesteert zich als kenniscentrum. Daarnaast organiseren ze cursussen en symposium wat betreft verkeer en opleidingen. Ook is de FAM gericht op het uitwisselen van informatie en kennis binnen de verschillende aangesloten leden.

FAM Website

Over ons

  • Sinds 1964
  • Professioneel team
  • 100 instructeurs-docenten
  • Landelijke dekking
  • Brede opleider
  • Klant is echt koning

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 - 700 1400
  info@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,1
op basis van 3613 reviews
96% van de klanten beveelt ons aan