EHBO diploma - BHV cursus

Van Buuren opleidingen is de grootste opleider voor EHBO en BHV in Midden Nederland. 

Gecertificeerd veiligheidsopleider

Van Buuren verzorgt als gecertificeerd veiligheidsopleider  wekelijks cursussen EHBO en BHV voor  het basis- en herhalingscertificaten. Beroepschauffeur hebben als extra voordeel dat EHBO, BHV en  VCA opleidingen  meegetelt kunnen worden voor de verplichte nascholing (Code95).

BHV verplicht voor bedrijven, werkgevers zijn volgens de Arbo-wet verantwoordelijk voor goede en veilige  arbeidsomstandigheden. Het Besluit Bedrijfshulpverlening (BHV) verplicht de werkgever onder andere om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Dit betekent meestal dat er één of meerere personen moeten worden aangewezen als bedrijfshulpverlener.

EHBO diploma

Van Buuren verzorgt hoogwaardige EHBO opleidingen en reanimatiecursussen. Een opleiding die eigenlijk iedereen zou moeten doen! Kies uit onze uitgebreide EHBO curusus, EHBO herhaling. Ook voor beroepschauffeur heeft van Buuren een  EHBO opleiding die ook voor Code95 punten meetelt.

BHV certificaat

Elk bedrijf is verplicht één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden. Iemand mag zich  een bedrijfshulpverlener noemen wanneer deze met goed gevolg een BHV cursus heeft afgerond.

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Heeft u personeel in dienst? Dan bent u wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn. Ook CCV registratie is mogelijk.

Van Buuren verzorgt verschillende BHV trainingen voor zowel werkgevers als werknemers. Landelijk verzorgen wij BHV opleidingen & trainingen die gegeven worden door ervaren docenten. Word bedrijfshulpverlener tijdens een praktische dag, ook bij u in de buurt! 

Door het volgen van deze trainingen voldoet u aan de hoofdtaken zoals benoemd in de Arbo-wet en ontvangt u een officieel erkend certificaat.

Arbo en Veiligheid

  • NIBHV erkend
  • Op locatie mogelijk
  • Vaste lage prijs
  • BHV - VCA - ADR
  • Docenten uit de praktijk

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1440
  nascholing@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,2
op basis van 3256 reviews
98% van de klanten beveelt ons aan