BHV herhaling cursus

Elk bedrijf is verplicht één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden. Iemand mag zich  een bedrijfshulpverlener noemen wanneer deze met goed gevolg een BHV cursus heeft afgerond.

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Heeft u personeel in dienst? Dan bent u wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn. Ook CCV registratie is mogelijk.

BHV mogelijkheden

Van Buuren verzorgt verschillende BHV trainingen voor zowel werkgevers als werknemers. Landelijk verzorgen wij BHV opleidingen & trainingen die gegeven worden door ervaren docenten.

Word bedrijfshulpverlener in slechts 2 dagen of volg de herhalingscursus in 1 dag, ook bij u in de buurt! 

Door het volgen van deze trainingen voldoet u aan de hoofdtaken zoals benoemd in de Arbo-wet en ontvangt u een officieel erkend certificaat.

Arbo en Veiligheid

  • NIBHV erkend
  • Landelijk mogelijk
  • Vaste lage prijs
  • BHV - VCA - EHBO
  • Docenten uit de praktijk

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1440
  nascholing@vanbuuren.nl

Klantwaardering

8.7
op basis van 2734 reviews
98% van de klanten beveelt ons aan